Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
#freetopg
Free Top G
Bas ste krindz, vi sljedioci Andru Tejta
Toliko su ovi izgubljeni "muskarci" zaglibili u ovom kultu licnosti da imam osjecaj da bi mu ga bili spremni i podudlati da im se Njegovo Visocanstvo obrati... Pateticno do bola! Lik je majstor za manipulisanje izgubljenim zenomrscima.
BREATHE AIR
Hahaha gledaj alfe gledaj mu ćelke
TOP G
Frajer se kurci skupim autima, zenama, cak sebe naziva gengsterom...i onda kad policija zakuca na vrata krene cmizdrenje....sta je Real G..
Kurchi se jer moze, i ti bi isto. Nije sad bog zna sta neki primjer, ali ima dosta pametnih stvari za reći. Većina ljudi brani robovlasnistvo, voli da bude ko ovca - da bleji, jer je navikao tako. Novca na planeti ima toliko da bi svi mogli voziti Bugatti Chiron kao što ga on vozi!
@Chaos Kad bi "svi na planeti vozili/posjedovali Bugatti Chiron", ekosistem te iste planete bi KOLABIRAO dok si tekao Tejt, ali vi ste toliko paglu s jedne strane a istovremeno toliko pohlepni i zavidni bogatasima/kriminalcima s druge strane da tu prostu cinjenicu nikad necete ukapirati! Cak i s ovakvom trenutnom nejednakoscu, osam milijardi 'usta' je NEODRZIVO dugorocno.
Suplja prica za javnost, na kraju ce biti da je fol umro zbog bolesti…
Da ga Allah pomogne i izlijeci amin
tvrdi li i dalje da je celav jer to zeli? 🤣😂🤣
Mamin ljepotan
Sta covjeku rade, sve je ovo on vec nagovijestio. I uvijek optuze kao za silovanje kad ne znaju sta ce. I ove zene pale veoma nisko, veoma.
On inace primjer dobrog insana.
Pa frajer sam tvrdi da je gengster, sta ti je Top G..nego slang za Top Gangster
ovog tipa treba ihnorirati
Ako nista, zivio je bolje nego sto ce vecina doziviti sa 80 ili 90 godina…
Bolje dozivit ziv i zdrav 80te nego umrijet sa rakom pluca u 30tim
Top G🐐
Top G🐐
Top G🐐
Bit ce mu lakse cim ugleda poruke podrske na klixu. Kakvi glupani, Boze sacuvaj.
Benigmi tumor, obavljeno prije sat vremena. Bice sve ok! InshAllah