Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete ga mrziti, al lik je pronasao sjajan nacin da postane slavan i bogat, jos nesto, ne zelim zvucat kao neki derpe, ali lik je bolji sa sminkom nego pola ovih slavnih \"ljepotica\"
ma njemu svaka cast, iskreno...nasao je put do slave, mogu ga mrziti, mogu ga voljeti ali cinjenica je da je jedinstven, unikatan i da je trazen o cemu i svjedoce brojni clanci koji izlaze gotovo svaki dan. samo naprijed :))
ne bih sa njim tramvaj cekao
svi ovi koji pišu protiv njega su LATENTNI h.o.m.o.s.e.k.s.ual.ci, samo su uz to i ne.p.i.smeni, pa moraju otvoriti rječnik da vide šta znači \"latentni\"
ljepši je ček i od Tebe!
ma ja bi njega probio ne znam za vas :)))
...jel to onaj derpos iz tuzle? hahaha....andrej čmareguzić pejić
@sjo jel to tebi neki andrej slomio srce :)
\"On je fenomen, to je sigurno, jedinstven je, postoji samo jedan Andrej Pejić. Svi ga žele imati, ali ponekad ponude nemaju dovoljno velik budžet ili mi nismo zainteresovani za projekt“, rekao je Vanleus, prenosi portal Fahionista. -Nije tacno, samo ga homoseksualci zele. Da je mladji i papinim sljedbenicima bi bio interesantan.
nije nista posebno, \"klasican izmet\"
kad dodje u sarajevo, imat će bolji doček nego ronaldo
da se kara u pakas
In the land of fetish and bullshit...taj je film Andja trebala snimit,jer bi to realisticno prikazalo trenutno stanje u BiH koja se svim silama trudi da bude ono sto nikad nije bila a to je plasticna drzava sa plasticnim ljudima...izumire iskonska,tj. prirodna lljepota,sada je lijepa zena ona koja lici na izgladnjelu antilopu,a lijepim muskarcem se smatra Justin Bieber,koji,ruku na srce,vise lici na djevojku...i kazete svaka cast ovom liku Pejicu,ma za sta...zato sto je nenormalan u nenormalnom svijetu i to nenormalno naplacuje od nenormalih koji su negdje slucajno procitali da je nenormalno sada u modi...znaci smijte se raja i kad ne kontate fol,da ne bi ispali papci...jadno od nas!!!!!!!!
Sta nas bombardujete ovim vijestima, NE ZANIMA NAS \"OVAJ LIK\" !!! Tezite tome da postanete tipicno zapadno smece od medija cije su glavne vijesti zuta stampa !
`ta će Levat..?
Ja taman pomislio da če naš Andrej glumiti Conana Barbarina, kad ono opet neka bRezveze uloga. P.S. Bolo, jesi ručkao hrenovkice??
treba ga j e b a t bejzbol palicom,