Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Andreja, ne znam za tebe, ali ne ponovilo se. :)
Šaran, slažem se. :) Moj komentar se odnosio na ponovni gubitak djevičanstva. Dovoljno boli jednom, nitko normalan ne bi htio dvaput. :)) Doduše, Andrej je prvi put bio muškarac pa to nije tako doživio.
NAJPOZNATIJI ANDROID MODEL
jesi li ljubomorna na djevicu Andreju? :**
jesam :* <3
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Andreja,znaj volim te još
da si 3x djevac/ica, ne bih te stapom...
Trebo je ostavit racku pa nek sam sebe jebbe. Svakakvih budala na dunjaluku.
Kunem ti se Bogom necu vise s tobom, Andrea
čuj djevica po drugi put, a prvi put ga primio u pakšu, a sad će primit u umjetnu čkapi. Mada biće tu nekih komplikacija, otpast će mu ta umjetna čkapi jer je nisu dobro prišili
Prije da ce uvenuti
Svašta se radja u toj Tuzli pa i ovo
Koje pedercine rade na klixu,ni za Bajram se nisu udostojili da nas postede svojih pederluka kojim se svakodnevno samozadovoljavaju!!!
Veselimo see ...1 zivot..bice ovoga joss .. ajdee
E nek sad neko kaze da ovo podrzava. Fuj. Da mi je znati ko ce te "razdjevicit", dzaba ti sve vazda ces bit pedercina a nikad zensko.
Bar nas za Bajram i ostale vjerske praznike postedite ovakvih gluposti, kako vas nije sramota..
... dzon, opusti se ... definitivno te mnogo toga muci i handri u zivotu... postoje strucnjaci koji ti mogu pomoci ... ;)))
dafuq
Andreja je uz Erdogana i Severinu, glavna atrakcija na kliksu.
Pa dosta je vise ovog bolesnika! Kad za nekog zapnete ne znate se odvadit.
sad mozes jeb...t sam sebe
Moze pricati sta ko hoce ali meni ovo nije normalno! Zelim mu (njemu ili njoj) svu srecu svijeta ali ovo je bolest psihicki poremecaj. Danas je sve nenormalno postalo normalno to je moderno to je in
A sto nije normalno? Postavi se u njenu situaciju i eto. Danas je izgleda normalno mrziti lagati ubijati, najmorbidnije stvari su postale normalne i to nikog ne brine, brine ih to sto je neko promjenio spol. Njegova stvar.
Pusi k'. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)