Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogle bi cestitati i djeci u Burkina Faso koja su prisiljena da beru pamuk da bi ove fukse imale sta obuci.Vecina ljudi ne vidi dalje od svog nosa.Naravno dok je sisa bit ce i kupaca,koga briga sto djeca od 5-13 godina rade u poljima pamuka i cesto nisu ni placena za svoj rad.
E sad me razapnite :)
Jesu li one fakat glupe ili se samo pretvaraju? San svakog muškarca je da ima glupaču koja će samo u njega gledati, cičiti od smijeha i oblačiti se u razne kostime i imati noge duge kao vječnost i sala strateški raspoređenog na području s.is.a i gu..zic..a. P.S. Zaboravio sam da još mora znati i da kuha, pere, čisti, puši, brine se o djeci i užoj i široj familiji i da ne vozi auto jer žene vozači smaraju...
ne bi im feninga uz\'o!!
nasminkani kosturi s perikama umjetnim trepavicama i push ups
Uuh Oooh...Mrazice ,sto bi uletio u nju...!
džaba sve ja bi njih drmo
hihihi, glupa sam da zapalim svijecu, hiihi glupa sam da zapamtim 2 recenice teksta
Glupo je sexy!!! mmmmmm
One su \"kitile jelku\"
Kako ba Deda Mrazice, valjda Baba Mrazice!??
bolje da nisu pjevale :D