Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar sponzor,voli potrositi.
Draga moja, nebi ti mogla da ga ni primirises da nisi naisla na likove poput Harveya Weinsteina !
47k Instagram... To i nije zavidan broj
Kako ga Ana Marija prima u pakšu
Sjećam se kad je ova koka ganjala Miralema Pjanića. Skakala sa lovatora na lovatora. I gle, unovčila je svoju kokicu. Bravo legendo.
A gdje je pecat?
Bolje da si sinu kupila traku za uši
rolexu ne treba reklama, za njihove satove se prave spiskovi i čeka po nekoliko godina da ga ti platiš njima svojim hiljadama eura
cuka kosta oko 60 milja eura.... zaradila ih jos nije... ili je cuka dupljak ili je u rosi propuh... mozda pogledaju munich watch busters :)
ako primite piće od nekoga onda je logično šta slijedi, vi ga primate ......... odmah se sjetim one manekenke, kad već o manekenkama govorimo ....
Ja sebi kupih kospice od bundeve DANAS. (kada se vec hvalimo)
...sta ce joj muski sat?
Prati je 48 hiljada ljudi, a na postu ima 380 lajkova.!
A ko je ovo?
A sto je ovo bitno i posto je jedna ovakva samopromocija??
Ako je objavila kupovinu necega na svom nekom profilu - nek je, ali totalno neprofesinalno od klix-a da objavljuje ovakve stvari. Ovakvim i slicnim informacijama nije mjesto u javnom prostoru na ovaj nacin.
Ne znam sto mislite da je ovo neki sponzor kupio, ovo ona kao jaka samostalna zena za 5-6 tura u dubaiu sebi zaradi