Popularna komičarka
8

Amy Schumer trudna, očekuje prvo dijete sa suprugom Chrisom Fischerom

Klix.ba
Chris Fischer i Amy Schumer (Foto: Instagram)
Chris Fischer i Amy Schumer (Foto: Instagram)
Popularna komičarka Amy Schumer otkrila je kako očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Chrisom Fischerom. Vijest o trudnoći Schumer je podijelila na društvenim mrežama.

Kako su to i navikli njeni fanovi, Schumer je na komičan način na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je svoju i suprugovu glavu fotošopirala na tijela princa Harryja i Meghan Markle, koji također očekuju prvo dijete.

"Uskoro ćemo objaviti uzbudljive vijesti na Instagram profilu Jessice Yellin. Molim vas pratite je", napisala je Schumer u opisu fotografije, ohrabrujući svoje fanove da posjete stranicu američke novinarke Yellin.

Yellen je ubrzo nakon toga objavila story u kojem je otkrila kako je Schumer trudna, što i nije bilo teško zaključiti na osnovu fotografije koju je komičarka objavila.

Shumer i Fischer iznenada su se vjenčali u februaru ove godine. Oni se prije toga gotovo nikako nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Komičarka je tek nekoliko dana prije vjančanja postavila svoju prvu fotografiju s Ficherom na Instagram.

Fischer je poznat kao izvrstan kuhar. Radio je kao šef kuhinje u prestižnom The Beach Plum Inn restoranu koji su često posjećivali Barack i Michelle Obama, a nedavno je osvojio i nagradu James Beard za njegovu knjigu "Beetlebung Farm Cookbook".