Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa lijepo je to..Kad neko ima materijalne uslove, apsolutno podržavam.Najgori su mi oni, ni kuće, ni posla oni navaljaju po petero djece..U skladu sa okolnostima.
Svako dijete ima svoju nafaku, svako dijete je radost i svako dijete je bogatstvo, posebno kada se raziđu pa dolascima sa unučadima utople hladne zidove, tada svi požele da su bogdo imali bar još jedno.
Jeste, tako je i onda daj pomozi.ba,plus oboli bezveze, od ganjanja za preživljavanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka ih imaju 10. Imaju uslove da svakom pruze sve pod milim Bogom...sretno i uzivajte ❤️
e moj džeko šta te snađe, štasti bogu zgriješio
Sram da vas bude vaših ogavnih komentara. Amra je sa 16 godina već hodala svjetskim modnim pistama. ZAŠTO VAM SMETA NJIHOVA SREĆA I STA VAS BRIGA ZA NJIHOVU DIVNU DJEČICU. UOSTALOM ZAR NE ZNATE KOLIKO SVOG NOVCA IZDVAJAJU U HUMANITARNE SVRHE. ZLOBNI STE I ZAVIDNI. ZIVI I SRETNI BILI, TVORAC VAS JE SPOJIO I PODARIO VAM NAJVIŠE SREĆE KROZ DJEĆICU. NE MOGU SVI BITI DZEKO I AMRA. AKO I IMAJU NE KRADU, KAKO VAS NIJE STID PROZIVATI JE ZBOG NJENE KĆERKE IZ PRVOG BRAKA I TO DIJETE.
Amra se takodjer sa 17 udala za srpskog bogatasa skim je dobila i prvu kcer Sofiju, tj skakala od bogatog do bogatijeg i evo sada nasla najbogatijeg
Neće muško pa neće 😂
Prelijepa i predivna Amra, zelim vam svu srecu svijeta
Mašala.
Samo sitne duše mogu negativno komentarisati njihovu sreću.
Iskreno, da Dzeko nije fudbaler, ne bi ga ti ni pogledala. On meni uopste nije ni lijep, ni muzevan ni sexi... al sto jes' - jes'- zna mu nesto u fudbalu :)
šta hoćeš ti, već imaš sve ..
Lijepa privatnost. Ne razumijem potrebu za ovim objavama. Posebno zbog cinjenice kako svijet zivi. Ovo je kada fukara zaima. Ziva i zdrava bila i ti i porodica ali ovo je visak.
Imaju uslove imaju mogucnosti, djeca nece biti sirotinja nego ce imati obezbjedjeno sve, i tako i treba
e sad je meni jasno što on nije u formi
To je nesto kao ona sto se uhljebila kod Ammara Svrakica, dodjes do love zivota i vidis da si bila niko i nista, bas kao i ova. Moto je tu, sto vise djece manje sanse za razvod.
Da sam mlađi rado bih da imam više djece . To je bogatstvo. Djeco vjenčajite se ranije. Sve drugo se stigne, samo se sa djecom može zakasniti.
A u realnosti placa zene da joj cuvaju dijecu dok ona landara
...eto ti znas koga ona placa.
Koliko ti djece imas?
Da si ti udata za nekog ko ima platu 600km ne bi ti ovo pisala. Želim imati sve ne zvuči baš skromno. Mnoge djevojke ce ovo čitati, mnoge nemaju ništa, ni muza, a neke nemaju novca za dijete. Ako si toliko sretna, ne moraš to objavljivati, budi skromna i srecu drži za sebe Amra. Želim ti srecu svakako i da imaš sve. Mnogi žele samo zdravlje da imaju, više im ne treba.
...nije lose zeljeti sve...i zeljeti vise. I treba da nauce od nje da sanjaju VELIKO!