Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amra Dzeko se folira zato sto ima para, da je kokuz ko ja ne bi joj klix slike objavljivao. Ne slika klix raju kad kopa po kontenjerima.
Ssad mogu umrheti kkad ovo znam
Ja odoh sebi po tabut
Da legnem u njega rahat poslije ove objave.
Koju jos majku 4-ro djece znate da board-a? Bravo, Amra! Divna si! Svaka cast!
Kad kurava polize jaja nema mozga koji vidi dalje od nosa.sad je vec u cvaj klasi za bogatase a za sirotinju predobra
Bordao bi ja po njoj da nisam povrijedio koljeno hahahaha glavna vadiona propalih fudbalera
ne znam sta ce sad radit kad prestane radjat djecu. na koji nacin ce zadrzati dzeku? kuravela prve klase. e moj dzeko…
Ma sta pricas? On da se u guzicu udara svaki dan! Troje djece mu je rodila...i dalje je avion! Koliko je on ruzan, toliko je ona lijepa!
Ko je ova lijevo pitam za tetka
A ti se Edine kupaj...
ja, i
i dan danas je najbolja riba u gradu,lijepa ,prizemna,humana odrasla u Mahali,bilo bi lijepo da posjeti svoju osnovnu školu djeca bi se obradovala jer je sve manje u školi samo jedna smjena a nekada je vrvilo u Saburinoj..nažalost ima djece koja i nemaju za uzine da uplate
I popiskili se i pokakili.
Šta je ručala posle toga?