Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo hapsi Mekticu
@BangirBangir ima dosta kandidata za mardelj, ako se grudva zakotrlja i mene ce satrat
a vala i zasluzio sam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod nas bi mu murija trazila,,autogram,,i,,cvaju,,za kafe.
Podočnjake već u tačkama voza.
"...uhapšen je i koji se nalazio..." ?
apsurd, dozvoli ti da popijes pa te hapsi.
Koji ste vi urednici debili sto ovakav sadrzaj propagirate na pocetnoj stranici. Jel nema nista pametno da se plasira debili?
Koji ste vi urednici debili sto ovakav sadrzaj propagirate na pocetnoj stranici. Jel nema nista pametno da se plasira debili?
Jel bar trazio autogram kad ga vec zapisao
Nek je vala kad je onako usrao True Detective 2...
nevermind
Neko se igra sa ocjenama na komentare
Zemlja apsurda za vožnju u alkoholiziranom stanju ideš u zatvor a kad nosiš oružje nikom ništa, možeš slobodno isprovocirati nekog da te napadne i samo ga rokneš u samoodbrani.
Los je ovaj novinski tekst .... Odlican mi je bio u komediji "old school" .... kad odvjetnik na kampusu pravi party ... da ima gdje stanovati ... a ovaj mu predlaze da dovodi zenske tu ... Jedan od jacih filmova ...
--- "Pravi detektiv", a još nije poznato šta ga je navelo da za volan sjedne u alkoholiziranom stanju. PA valjda ALKOHOL za vrijeme RAmazana !
Piju, drogiraju se i ubijaju se... Niko ne zna mir u sebi naći a svi od reda seru i preseravaju kako treba zivit... Ko fol motivišu. Klosari