Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi mu capina i opet imao tolike trebe.
Vidi mu se na faci da je tipicni americki psihopata
Zaista neznam zasto novinari klix-a ne spomenu da se covjek promjenio od kada je glumio(dobio ulogu) u film gdje glumi Padre Pia. Zasto ? Neznanje il mrznja prema katolicima? Evo link https://youtu.be/hjxKG4mR3U4
Kakav glupan
Shia LaBeouf i film 'Disturbia'. Sjajan 👍
Polustvor. Dokaz da su zenama pare najbitnije. Ako varas ne cinis nista lose, obicna promjena sa koje se mozes vratiti na staro ili to staro sutnuti zbog boljeg. Isto je sa novim telefonom, prebacis bitne podatke sa starog kojeg onda stavis u ladicu i zaboravis.
Dođe treba i kaže složi mi ga i ja joj ga složim,ne mogu odbiti,a nevalja mi to...