Ljepotica će uskoro postati majka
0
Ambrosio fanovima pokazala fotografije za Novu godinu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni izgleda bezveze..
Al\' je fakat prelijepa :D Cudi me pa mozemo komentarisati :D Sad ce jebaci da udare po postovima
bjezi ovo zilavo slomit koplje od nju
JEL OVO SLIKANO SA NOKIOM 33-10
tijelo 4 od 10, glava prosjecni lipicaner.
rodi mi djecu ,molim te !!!!!!!!!!!
Joj daljinskim slikano
ljepši je dodik
Ja ne kontam sta je fazon kod ove cure, nije mi privlacna uopste
ima li sta za dzeku????
Do kada ce nam se kao uzor ljepote i seksipila servirati anoreksicne djevojke? Cinjenica je da ne mozemo sve biti mrsave (samim tim ni lijepe niti pozeljne), a sta onda trebamo, ubiti se jer smo ruzne i niko nas nece htjeti jer pobogu, imamo vise od 50kg? Ne opravdavam debljinu, ljude koji ne vode racuna o svom tijelu i ne mislim da treba previse da \"ljulja\" ali stvarno, ove djevojke su premrsave.
Ale FTW!! clan sam njene grupe na fcb i svaki post koji napise je na engleskom i portugalskom, cak je vecina napisana prvo na engleskom, zatim na portugalskom. btw kvalitet slika vam je uzasan! :/
Sto ne mogu ovih andjela i gov.ana. Sad izadji u grad naci ces 100 ljepsih od ove. Bosanke ftw!
ma sta ce mi ona kad je meni zivot otiso do đavola
fap fap fap fap fap