Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona prelijepa a vidi njega, haj dobro, ljubav je slijepa
Haj ba, cuo ili necuo, NEK SE RODI I BUNE ZDRAV MAKSUM, BOG MU DAO!
@nadimak Puste zelje i za tebe i za mene... Al\' stvarno izgleda da voli ovog lika, a i on se cini kao dobar covjek... Anyway...sve najbolje :)
svaka cast, zeljno ga je iscekivala
prelijepo
@jana2 zena ima 3 puta vise novca nego on, dakle motiv nije novac vec iskljucivo ljubav
cestitke prelijepoj alyssi
pa i pajper ima troje djece, evo ifibi jedno,moramo rec pejdz da joj biloski sat otkucava.e kako se zvala ona sto je umrla,joj ta serija na pinku bila prije 10 godina,u23 sata,a tad nije bilo kablovske pa je bila popularna.sjecam se u skoli smo svi ujutro pricali o epizodi.snimise li kraj?
Samo se nadam da ce dijete liciti na majku
Prelijepa vijest i prelijepa Fibi
Nije cojek kriv sto izgleda grdno. a oduvijek su grdni muskarci vodali lijepe zene, mora da je bogat, to je jedini logican razlog sto bi se udala za ovakvog
ona je meni preeeelijepa, trebala se udati za colea iz serije, savrsen su par, bolje i od angeline i brada
ovo je iznenadjujuce i jako lijepo. carobnice su bile zakon
Cestitke od srca. Ona je zaista jako lijepa i izgleda mi kao jako dobra osoba.
Ja jes ruzan gdje ga nadje