Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojka sa 47 godina 😂😂😂
u jeku mladosti 😂
Starija :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar se nije vise umorila od tolikih muskih i veza..evo sad jos jedan novopeceni! Cuj, "Ona je nevjerovatna djevojka!!! Pobogu to je zrela zena i majka od dvoje djece...kakva djevojka?
nevjrovatna djevojka već ima 3 braka iza sebe ...ma puter.mogu misliti kako je vole plastični hirurzi kada nema niti jedne bore u 47 godini........
kakva bre ljubav!? Mlad covek treba da se bavi poslom!
Da frjer nije neka faca u (americko-nebuloznom) sportu, ne bi ga ni pogledala. Tacno para - paru miluje, koliko god imali para ili bili siti istih, jednostavno kompleks im nalaze da budu sa nekim poznatim licnostima.
Cu djevojka a ona baka, kad ih ofati kasni pubertet, cuna iz ociju izvire.
Jesam ja bijo konj kad sam za 18 rođendan rek'o s
@ujujujujh starom da mi kupi motor.bolje da mi je kupijo vako nesto do 45 god.
Nemoj da lazes pacove, sa njom si samo zato jer ima dobru zadnjicu ili prosto receno guzu 😁
"Sladoled od čokolade i čokoladne kekse" 😆😊. Vjerujem da nije mislio na hranu..
Djevojka od 47 godina???? 😅😅😅
pa kad pogledam ove polovnjace po sarajevu sto 234% izgledaju gore uzivo nego na instagramu, a kurche se ko da su ckepi J Lo dodje k'o brutal teen, zato piss off bastardo 😠
@Nadbiskup Ne kakaj 😋, gdje zena i majka od 47 godina moze biti djevojka? Lako je njima sa milioncicima na racunima biti u dobroj formi. Ja sam licno veoma zadovoljna svojim izgledom s obzirom na moje godine, zaboli me za J-Lo.
Sve ce Hin ludi Tramp deportovati..
A neee :( Ja sam se nadala da ce se ona skontati s Drakeom... Damn!
...pašaga moj, ija sam ti isto nevjerovatan momčić. teko koju godinicu stariji od tvoje djevojke.
@commiemarshhal jesi li i ti ko oni klixovi instagram 50godisnjaci? :P