Incident iz 2018. godine
86

Alen Islamović o tuči s Tifom: Možda je bio nešto slab ili mu je smetalo žuto svjetlo iz hotela

N. O.
Screenshot/ Una TV
Screenshot/ Una TV
Alen Islamović progovorio je o sukobu s Mladenom Vojičićem Tifom ironično se osvrnuvši na sukob iz 2018. godine te je kazao kako je Tifa možda u tom trenutku "bio nešto slab ili mu je smetalo žuto svjetlo iz hotela".

Bh. pjevač je u razgovoru za Unu.rs otkrio istinu o njihovom odnosu te je poručio: "Mi smo djeca radničke klase, pa kad radnici hoće da rade oni rade, kad neće da rade oni neće da rade".

"Ako želimo raditi to Bijelo dugme radit ćemo, ako ne želimo onda nećemo. Nema tu nešto da se popravlja krivi zid koji ćemo ispraviti. Bijelo dugme je ozidano tako kako je, ima 50 godina", kazao je.

Prisjetio se i incidenta iz 2018. godine kad ga je Tifa udario te kazao kako je "možda u tom trenutku bio nešto slab".

"I fenomenalni igrači koji igraju nogomet u evropskim ligama istrče i odigraju 50 utakmica dobro pa jednu zabrljaju. Tako je najvjerovatnije i Tifi došao taj neki 55 koncert koji mu ne štima. Možda mu je ono žuto svjetlo iz hotela udaralo u oči i nije mu pasalo pa mu je neko kriv. Kriv je Alen Islamović. On je pjevač isto takav kakav je, pjeva na svoj način, a ja na svoj", kazao je.

Ipak, napomenuo je da mu je oprostio te da nije zlopamtilo.

"Da sam zlopamtilo ja bih tad sišao sa bine i rekao da neću više raditi, ali nisam. Evo, i dan-danas radim s Bijelim dugmetom", zaključio je.