Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imati pogresnog partnera, supruznika ... je veliko prokletsvo
Ben, jesi li ga zabio Lopezovoj? Jesi. Pa suti jarane... Dobro je!
boljei je Garnerica od one qrve guzate :)
ben ima telecu glavu ko safet ubleha susic da se hoce sastati sa safetom imali bi par telecih glava ben ima telecu glavu ko safet ubleha susic da se hoce sastati sa safetom imali bi par telecih glava ben ima telecu glavu ko safet ubleha susic da se hoce sastati sa safetom imali bi par telecih glava ben ima telecu glavu ko safet ubleha susic da se hoce sastati sa safetom imali bi par telecih glava ben ima telecu glavu ko safet ubleha susic da se hoce sastati sa safetom imali bi par telecih glava ben ima telecu glavu ko safet ubleha susic da se hoce sastati sa safetom imali bi par telecih glava ben ima telecu glavu ko safet ubleha susic da se hoce sastati sa safetom imali bi par telecih glava
Ne treba pljuvati u tanjir iz kojeg si jeo, dragi moj.
Tebi je jarane temperatura u glavi, ne u racunaru
ste ikada imali problema sa temperaturom na racunaru, pogledajte ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=XrGvamcYq08 :)
mazio si onu prvoklasnu booti i zato suti
U pravu si Bene Afleče :D Ona nimfomanka vas samo mjenja,samo se udaje,razvodi...ubiše je crnci.Najveća ubleha u holivudu posle one matore rospije madoNje
Dobro si se spasio od droce bruklinske ona samo može sa nigerima.
...ali znam da svako mora naći svoj put.
e sto si ti glumac jblo maj.ku. reziseri prave veliku gresku sto te ne angazuju za potrebe national geographic gdje bi se dobro stopio s krdima divljih konja jer bas takvu glavu imas.