Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost. Bez dokaza se mogu slikati poslije 30-50 godina. Gdje su bile prije? Ne razumijem. To nije 3 dana, sedmice, mjeseca. 30 godina poslije?? Ne razumijem. Ovo je samo pomama za parama.
Ima ovde nesta sigurno. Previse zena tvrdi ovo. U biti da je cist sumnjam da bi se nagodio izvan suda 2005te kad ga je ona hanuma iz zenskog kosarkaskog kluba teretila za silovanje godinu dana ranije. A to sta kenjate o parama kao da ga zato tuze je van svake pameti. Vecina tih slucajeva je zastarjela i nema sanse da dobiju dinara od toga. Prema tome, vjerujem da je silovatelj. Bolestan frajer lozi se na to i cao. Jezim se od ovih naizgled finjaka. Vazda mi je bio creepy na neki nacin.
najlakse je reci silovao me . pa ti onda dokazuj silvanje prije 30 godina . zalosno i smijesno . novac i samo novac igra ulogu u ovom cirkusu nista drugo . taj glumac ima milione i milione .
smijesno . klasicna americka prica . fukse su namirasale pare . nista drugo . zasto bi on bilo koga silovao kada je sa tolikim novcem a i sarmom ako bas hoces mogao imati milion zena . narocito crnkinja koje sanjaju lovu i ovakve ljude . da nema nijedna se ne bi sjetila njegovog imena a ne tamo nekog silovanja .
Gledao sam interview prije par dana,zena se oglasila poslije toliko godina da je dirao i pokusao nesto,ista ta zena je hapsena dosta puta zbog posjedovanja marihuane,heroina, i vidno se vidi da laze tokom iskaza na jednoj americkoj tv,a voditeljica sva zabrinuta pomno slusa heh..
Vidi budale... http://spijun.net/video-policajac-upucan-7-puta-iz-blizine-prezivio-uzvratio/
Cosby show najjaca serija ikada a ne ove danasnje :) !!!
Ne sumnjam u njegovo poštenje. Razlog za to je - pa gdje su bile i šta su radile dotične "dame" proteklih 30 - 40 i više godina ..???
...pa i dotične, ostarile, a vide glumac je tu negdje pred smrt...pa ko veli, hajd od starog prdonje da izmuzu što više...a kad su imale 17,18,19,20...uživale su u luksuznom životu pored njega, vozale se u jahtama, limuzinama i avonima, jele kavijar pile šampanjac, šmrkale najkvalitetniju koku...e tad im je bio super sugar daddy
Da se bogati ne stite advokatima i imunoscu jer imaju davno bi ti visio..
znaci zato sto je bogat istina je i na svaki optuzbu treba ih zatvoriti? Ako je istina zatvorit ce ga jer 13 optuzbi nije malo, ali logika ti je nidje veze.
Hoce hoce....evo u bosni svi kradu a koga su zatvorili ?