Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, i ja bi joj pravio djecu kada bih mogao
Svaka vam cast na prethodnim komentarima!!! Sretnim roditeljima cestitam kcerkicu i zelim sve najljepse u zivotu...jeste tesko, ali i prelijepo imati dvije curice u kuci!
Adriana ima i jare i pare hahahahaha
nije ona nista bolja. nasli su se. ziveo puder i te gluposti
E moj čmarkane,kako će te jedan dan nabiti nogom u guzicu i otići sa djecom da živi kod nekog bogatog šeika ili nekog drugog parajlije.Nikad mi nisu bili jasni ovi frajeri što se žene sa umjetnicama,glumicama,pjevačicama i manekenkama...
Hahahaha, vidim gore onaj \"Srbin\" nesto pljuje po Dzeksonu i Amrici pa navalise svi s dislajkovima, brane je ili sta vec. Sad je dobra Amra...al\' kad treba pljuvati, tu smo prvi! Samo mi mozemo pljuvati po NASEM!!! :D
@@commi ...sve si o sebi rek\'o...kad ti je lajk mjera života :)
nek si ti svjestan, jedini kreten koji se raspravlja sam sa sobom i onda kaze neko mu krade nick, hahahaha, pa sta si bolan ti da neko koristi tvoj nick, nisi u zivotu skupio vise od dvadeset lajkova
...nina vas pošteno zajebbava...samo, niste svjesni :)
A ti neki besposlicar koji prati ono sto narod ovdje pise pa se cak i nervira zbog toga. Nerviraj se, ko te j...! :))) \"Sidi di si jer kaki si, ni za disi nisi.\"
Nina ti si jedna obicna slina, sit te je i forum i okolina...
Niste ustanovili nego sam vam ja rekla da sam ruzna, da nemam prednje zube, da suskam kad pricam. Vi ste jedino ustanovili da sam iz Banjaluke (sto ni ja sama nisam znala, ali eto sad znam). :))
ne treba jer ti nemo\'s nac lijepog muskarca, ustanovili smo da si gabor u ranijim clancima
Ma nista je ova Adriana Lima, da vidite kakva je moja Halima!
@nina ...komentar upućen nicku...ko je iza, nit\' znam nit\' me briga :) PS imam i ja je\'no 5-6 lažnjaka :)
Ja ne govorim \"jes\", commi. :) Valjda sam prepoznatljiva po tome sto sam pismena. :) I Marko nije ruzan. Muskarac i ne treba da ima zensku ljepotu.
uskoro ce ga ostavit. paz\'te sta sam reko.