Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLI NAS *URAC, znaš koja vijest
Je.b.em mat.er svakome ko objavljuje i prenosi ovakve \"vijesti\".
Adele je PREKRASNA, debela ili mrsava. Jednostavno je predivna! :-) Vi, koji tako vrijedjate, sami najbolje govorite o sebi. I, ako vas ne interesuje clanak, nemojte ga citati!
uh hvalaaa vam za vijest, bas sam se pitao sta bi mogla cokolade ona pojesti =)
KAKVA JE OVO VIJEST?!?!?!
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahhhhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj majke mi oplakah!!! nezzz se ko je ludji il ovaj clanak il narod sto komentarise!!! hahahahahahahahahahahahhahahaham legende ste!!!..
BOLI ME K.U.R.A.C.
Hahahha, ne mogu da vjerujem kakve \"vijesti\" se objavljuju. Prvo shebašte naziv portala,a sad dodatno gubite posjetioce ovim budalaštinama. Zaboli me spolovilo za Adelom, Bradom, Pitom, Andželinom, Vitni Hjuston i ostalim selebritijima.
samo nek je u s.u.p.a.k mrzim ovakve zenske koje jedu ko k.r.m.a.d jesi li dama ili k.r.m.a.c.a??
fuj adele masna debela kravo fuj
stvarno bezze vijest...pa šta, djevojka papala čoksu, kao sav normalan ženski svijet...ne razumijem...nije valjda luda da misli o dijeti i sičnom...lijepa, zdrava, talentovana, pametna
wtf? Moja komsinica se najela zeljanice u subotu, de i to napisite
Bezveze ste ako nam ne kazete koje čokolade i sto je to uradila , jel plakala dok je jela isto ko sto tete na filmovima rade ili joj se samo jela da bi je kasnije mogla pokakiti, recite nam zelimo da znamo. pih
bezklinac, kakve ovo gluposti objavljujete \'pojela previse cokolade\' toliko je interesantnijih stvari o kojima se moze pisati a ne o nekoj Adele samo zato sto je ona pjevacica.
nabijemI DEBELU i ovu vijest na TUKI
mala volim te
ova zenska je toliko debela da se tip okrene 5 puta i još je na njoj hhahahahah