Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha pa svaka izgleda ovako bez šminke cak sta vise ova je iznad prosječna ja sam svjedok cura za novu godinu top grmi i mazila se sa mnom,došlo 4-5 hoće da skine šminke,Bog te kad se nisam tada istraumirao neću nikada.
@bosnian1946 joj, dobar si :)) kad je zena prirodno lijepa sa sminkom izgleda kao boginja.. kad je zena prosjecna sa sminkom izgleda lijepa.. ali, stvarno ima ruznih zena koje se tako dobro nasminkaju da je to za neprepoznati. ja se nikad nisam znala ono bas odlicno nasminkati tako da je kod mene odmah- tako je kako je
@pile ma haj meni si lijepa iako te nisam vidio hahah zracis šarmom 😄
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jedino je obrve stigla nacrtati 😊
get well soon!
jest gadna i pexinava
jest gadna i pexinava
Podržavama novi trend. A naročito POLITIČARE u sredstvima javnog informiranja i servisima BEZ ŠMINKE, jer ona pjeva za sebe a političari naročito Mile za svoj račun a ne naš.
pa izgleda potpuno normalno za nekoga tko je prehladjen...:-)))))
she rains se nebi slozila stobom btw sta mai? :)
@KSAhunter hahahaha....:-)))) ak si mene potao šta mai...mane štani...:-)))) di si KSA ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Većina žena je neprepoznatljiva bez šminke. Šminka čuda čini.
@hemann hesse dobra šminka para vrijedi...:-)))))
@kiki Mada nekima ni to ne pomaže, duša im pogana :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
..uHeba je pos'o!