Izašla pjevačicina biografija
0
Adele se opijala i zaboravljala vlastite pjesme
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debela, debela napila se vina, prdi ko mašina hahahahahahaha :D Fiki pobijedila OMG OMG OMG! EPIC FAIL!
Pojedini se samo brane vrijedjanjem, ali sta bi svega ima u Bozijoj basti.. Da Adele nije vrijedna sebe i svog glasa ne bi dobijala onolike nagrade koje je dobila i koje ce dobijati, a nece se plastificirati kao pojedine sa srpske estrade.
@Adele vrh... \"Daru, Seke\"... ( vjerovatno i ti sve pjesme napamet znas, samo se trudis da to ne volis, jer se osjecas tako urbanije i vrijednije)
Kakva biografija, joj su 24 a ne 94 godine! Neprikosnovena je u pjevanju, sto je dovoljan razlog da svi konacno od.j.ebu od nje!
Znaci ko ne slusa ovu jadnicu on automatski slusa Seku i Daru, a? Pitaj staru jesi li imao/la dovoljno kisika prilikom porodjaja, mozda je bio neki problem sa pupcanom vrpcom pa zato sad tako plitko razmisljas.
Pojedini kreteni koji komentarisu, poput ovog Jaleta ili ko god da je, uopste ne znaju sta je pjesma. Imate brate one svoje Seke i Dare pa njih slusajte, a ovih se jednostavno prodjite. Adele kraljica, jedna jedina..
Wow tako je razuzdana i divlja buhahaha
Prdnem na biografiju svakoga ko ima 24 godine a misli kako je prozivio/la dovoljno da napise (i prodaje, dakako) biografiju, narocito ako je rijec o ucviljenoj engleskoj foki otekloj od placa i depresije jer ju je, eto, zlocesti momak napustio.
Adele, napij se jos i daj nam jos fenomenalnih pjesama.