Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne napišete da je Sliškovića svaki put ojadio kad se repka okupi?
igro je i becker, pa sad nema ni za kebab..
Hahahhaha , pa normalno da ne voli pricati o zaradi kad je zijano masu para , veoma je talentiran toliko da ga navuku tim rjecima da mu uzmu sve sto ima ,al hajd , ni prvi ni zadnji ''poznati'' fudbaler koji je sve prokocko , sretno Barba
Čuj, zaradio 6.438 dolara a ulog 10.000!?
al ja volim laprdat po kliksu onako bezeze
isti Dino Merlin
"da je "u crnom"." ..na prvu pomislis da je u minusu po klixu,onda otvoris originalnu vijest i vidis da je u plusu i da mu poker dobro ide..Barba je legenda i multitalent.
Bude li ovdje Esko Omerbasic?(Ahydron-gradjenje,SES,pol.stranka) Kaze neki dan da sada samo igra poker na najjacim turnirima...Jah,i ima jedan nijet,dzamiju da napravi.Nadamo se ne od tih para.Mada su mi i druge prljave i haram.
u pokeru su bitna muda...
E,moj sergej....isto da imas love ko donald tramp...spasces na to da ti raja pozajmljuju lovu.
Da si covjek jesi,,da si mi drag jesi,,ali brate ruku na srce ,,ni jedan alkoholicar za sebe nece reci da je ovisnik,,,,pa tako ni ti ali ti nisi igrach ti si kockar..
I ja sam iskusni kockar na csgojackpotu,svako malo izgubim 100$ skinova.
Hocel' Mensura :D
Para na paru, us na fukaru :P
kad ga sutra zateknem u Premieru igra bingo
veoma cijenjen poker igrač je eufemizam za ovisnik o kocki
Ne kune te majka što si kockao nego što si se vadio.....
kakve veze ovdje talenat ima, ovdje je samo sreca...i ovo sto je zaradio potrosit ce na bingo u premieru 😝
Pa igram i ja na fb pa nemam znanne vec ako zynga pokloni koju marku dobro je, ako ne onda nista, kakva je tu mudrolija, jel se trebas time aktivno baviti, trenirati il sta vec?