Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam se prerušio u porno glumca, ali organi reda nisu imali razumjevanja.
Jesu li ti ga "metnuli"????
Najgluplji su ovi komentari "i dedo vam je to slavio" itd... pa jel to covjek sebe mora organicavati da zivi kao neko iz 1930. god? Ja sad ne bih trebao jesti japansku, tajlandsku hranu, gledati netflix, esports, putovati avionom, jer dedo nije haha..yebo vas dedo, zivite zivot i pustite druge na miru. Sve vam smeta u pm, svima bi odredili sta da rade, a ne znaju ni sebi ugodit..balkanska posla
Dedu pojeli crvi 😂
Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.
E moj bosnjo,sve kopiras sto ne treba.
Ko je ova Krampa...
Noc Debila
Kada papak i selčjak dođe u grad na njega se lijepi svaka šuga,
Bosnjo slavi noc vjestica a cete lagano se spremaju opet da nam zene djecu i starce ubijaju i kolju.
Kakvi retardi, zemlja pred kolapsom, oni se maskiraju i trose lovu na gluposti.
Napokon da i ovaj grad dobije malo carolije i radosti 🎃❤
Ne znam kome je ovo interesantno.
"Zaista ćete slijediti običaje onih koji su bili prije vas, sve pedalj po pedalj, lakat po lakat, pa čak kad bi se oni zavukli u gušterovu rupu, vi biste ušli za njima." (Bilježe Buharija i Muslim)
Hoćemo. Slijedit ćemo.
I tako nam zapad malo po malo nameće svoje običaje putem ovih podmitljivij portala. A glupi BOŠNJO prihvata sve tuđe i dobro zna kad je valentinovo, kad je noć vještica i tome ući i svoju djecu a nezna ukolko je sabah namaz. Na Bajram ide samo da ga drugi vide da je bio u džamiji.
Allah te nagradio
Ja, i?
A da pustite ljude da uživaju ¿
Džaba glumite debile, svejedno nećete u EU.
i ovi sutra treba da brane Bosnu? tugo moja...