Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebo iznad Krajolika. Kad je Mehmedu Debura pala sa neba hahahahha
hahah dobar film za popraviti raspolozenje. najjace kad mati uze padobran, bi'ce gaca Mehmede
Nemoj iz tog kruga izlazit, samo tu fata signal.
Magična ljepota Bosne, treba imati oko i to prepoznati.
ne znam zašto minusi, zar Bosna nije lijepa ??
@VinkoGof Nije do Bosne nego do nik-a. Čime ljudi vide nik Vinko odmah pomisle 'evo ga opet onaj pametni'. Bolje stavi nik VinkoPegla ili VinkoUdav ili neki neutralni, bez Vinko
Žao mi je...od Šašivarevića priznajem samo Fuada...
Pljuvatori pljuju i ovo malo jadne fotografske bh scene.Propalo sve ko Žera i Zijo
Nešto mi nije jasno, kod dužih ekspozicija se ispisuje trag na senzoru, ovdje toga nema... A Seed ima i nekih majstorskih slika.
Ne ulazim u evaluaciju umjetnickog vrednovanja, to u ovom slucaju sam fotograf ili posmatrac treba da razvije u sebi ali nije losa ideja da novi fotografi nauce tehniku. Pozdravljam ideju, volim fotografiju,
Frajer iz Banja Luke cak i razvlaci kad prica,radi u banci,zena mu Hercegovka,a buraz mu Fuad lopov i prevarant,nema koga nije zajebo. Ne razumijem se u fotografiju,ali sa srecom banajlucaninu sa adresom u Sarajevu.
Bolje slike sam ja napravio sa telefonom u voznji, jednom rukom. E jbt poznati fotograf
Brega like this mjesec
Nigdje šume, atipično selo, ako nije bilo šume kako su nabavljali drva?
KAO U BAJKAMA!!!!! PRELIJEPO!!!!
Sa p30 pro sve se to napravi, tako da....
Sarajlija previse koristi filtere i fotosop...bez_veze slike
Dragi Seade, fascinirana sam tvojim radom i idejom. Malo ko se sjetio da ove drzavljane uci fotografijom, a kamoli u prirodi, Lukomiru. Svaka ti cast trebas se ponositi sobom i nadam se da ces postati uzor mnogim mladim fotografima!
čarobno, čarobno..
ko da je svanulo jbt