Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretna vam Nova godina svima..Manite se nacionalizma i supljr price SDA/HDZ/SNSD. Pamet u glavu. I naravno, prije svega, zdravlja.
i na izbore da izadjete u broju vecem od 50% jer nece niko rjesavati vase probleme, ako ne glasate samo dajete priliko da vam kriminalci i cobani rade o glavama, i manite se utopijske da vi ko pojedinac ne mozete nista promjeniti. Mozete i te kako .
@Tume ova prica i pojava je smrt za SDA HDZ SNSD ( da ko u Njemackoj izadje 75% na izbore) jer njihovi vojnici (skole, vlade, agencije.... ) taman izadju svi na izbore i zaklope ovih 50%. Samo shvatite da oni ulazu ogromne pare kako bi narod obeshrabrili da glasa i brine se za sebe.
Sretnu novu želim svim sarajlijama
@Bh1hrvat1 Zamisli da treba izac na proteste, ne bi doslo 80 ljudi.
@pampers. vece su ti sanse da naletiti na brus lia kako igra klikera sa elvis prislijem...nego da u sarajevu naletis na sarajliju...u banja luci banjalucanina...u zenici zenicanina...u foci focaka...mostaru mostarca...itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo ni nadrogiran ne bih slusao i ucesnici danas traze smotulju cigaru po ulici.
Pocinje priprema i za slijedecu Novu i novi spektakl. Bravo organizatorima ovih predivnih druzenja, bravo grade Sarajevo. Bez incidenata, sve je proslo predivno, isto tako sigurnosne sluzbe policije koji su ucinili da se svi posjetioci osjecaju bezbjedno i ugodno.
Dubioza, Marija Serifovic ili neka svjetska zvijezda ovo mogu ponoviti. Iz regiona vise niko..
dobra vam noc prijatelji, dobra vam noc i dobro nam dosli, dobra vam noc prijatelji, sjedite tu i zapjevajte svi
Sinoc samo omaldina i starija populacija, nigdje ovih srednjih i zrelih zenski :)
Zamisli ovoliki broj na nekom protestu.
Zamisli mater ti guzim
Normalno da je u Sarajevu nece u zenici i tuzli
Sta ste slavili? Zavrtanje vode? Povecanje akciza? Vi niste normalni!
Sestru ti
zar Hadzija Konakovic slavi NG??? nemojte dislajkat haram je
sretna nova, hebo staru
Sda trlja ruke evo glasackog tijea
Hocemo RAMMSTEIN sljedecu n godinu !
Sretna nam nova Akcizna godina, da se navozate uz skuplje gorivo i napusite uz skuplje cigare.. Muslimani Srbi Hrvati Eskimi, Hajvani, Ostali... da ste zivi, zdravi, i da dodjemo pameti svi skupa, pa jednom u zivotu glasamo kako treba, a ne kako nam kazu... Sretnoooooo
Svaka cast Sarajevo. Ponosni smo na nas glavni grad pozdrav iz Lukavca.
pola ih je Skaka osunetio sve pohvale za organizaciju novogodišnjeg koncerta malo smijeha u novoj godini nije na odmet