magazin
807

Sarajevski S One Sky bar na listi najboljih svjetskih klubova

Klix.ba
S One sky bar na krovu hotela Courtyrd by Marriott ulazi na listu najboljih svjetskih klubova (The World's Finest Clubs).

The World's Finest Clubs je vodeća organizacija u svijetu u oblasti ugostiteljstva - u koju spadaju najbolji klubovi, restorani i hoteli. Članovi/dobitnici ovih nagrada su imena kao: Ritz Carlton, Nikki Beach, Buddha Bar, Just Cavalli Milano, VIP ROOM St. Tropez, Paris itd.

Posjeduju mrežu od preko 225 najekskluzivnijih, najelegantnijih, trendseterskih klubova širom svijeta. Putuju nadaleko i naširoko u potrazi za lokacijama koje ispunjavaju dosta rigorozne kriterije. Pri ocjeni pristupaju iz više aspekata, uključujući vrednovanje atmosfere, usluge, takozvanog "IT" faktora, i naravno ocjenjivanju na licu mjesta. Samo najzaslužnijima klubova dodjeljuje se titula, te ulaze u The World's Finest Clubs© mrežu.

S One Sarajevo će dobiti nagradu kao jedan od najboljih rooftop barova i prvi je iz Bosne i Hercegovine koji ulazi u ovo članstvo. Kao novi član World's Finest Clubs, S One ima priliku da ljudi iz branše ugostiteljstva širom svijeta čuju za S One, a ovom prilikom CEO David Huels dolazi u Sarajevo i pomaže pri umrežavanju sa ostalim lokalima i klijentima, te strategiji i novim konceptima. Dodjela nagrade održava se u subotu, 12.11.2016. u S One Sky Baru, gdje uspjeh planiraju proslaviti sa svojim gostima uz posjetu i svirku Rihaninog DJ-a DJ Spadea.