magazin
0

Sarajevo Terasa 2014 za sve ljubitelje elektronske muzike

Klix.ba
Organizatori "Sarajevo Terase 2014" potrudili da naprave nešto novo, primamljivije, unikatnije, "Open air event" na prostoru krova Doma Mladih.

"U toku jednog od najvećih evropskih filmskih festivala, po prvi put u našem gradu ćemo moći prisustvovati nečemu sasvim drugačijem, 'Open air event' na prostoru krova Doma Mladih. Za sve ljubitelje elektronske muzike, ovo je sigurno primamljivo. U posljednje vrijeme, elektronska muzika na našim prostorima je doživjela pravu ekspanziju, a eventi su sve posjećeniji", istakli su organizatori.

U Subotu, 16. augusta s početkom u 21 sat, nastupaju domaći DJ-evi: G EDD & FEDJA KNAJDL, Behudin Nyström, Amar Kay i Bendzamin.

Na dan eventa karta će koštati 7 KM koju možete kupiti na Platou Skenderije ili pri samom ulazu. Ulaz je dopušten samo osobama starijim od 18 godina.

U prodaji je određeni broj VIP karata koje važe za 5 osoba, te posebno ograđen prostor po cijeni od 120 KM.

Po prvi put u našoj državi u prodaji će se naći i Absolut Vodka sa okusima koju ne možete pronaći u slobodnoj prodaji na Balkanu.

Za sve posjetioce iz drugih gradova Bosne i Hercegovine, omogućena je rezervacija na FB stranici Sarajevo Terasa ili na broj : 061/590-258.