magazin
13

Sarajevo Holiday Market Windows Phone 8 aplikacija

Klix.ba
Coca Cola Sarajevo Holiday Market može se pohvaliti i zvaničnom Windows Phone 8 aplikacijom, koju je razvila Lampa Studio d.o.o. iz Sarajeva.

Sarajevo Holiday Market aplikacija omogućava korisnicima prikaz svih sadržaja Marketa. Korisnici se mogu informisati o zabavnom programu Sarajevsko pivo Holiday Puba i pratiti raspored odličnih svirki koje se svake večeri dešavaju u šatoru površine 400 kvadratnih metara, kao i novosti o aktivnostima Dječijeg parka i otvorene Happy :))) Stage bine.

Putem aplikacije moguće se informisati i o ponudi i djelatnostima izlagača Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, uz mogućnost dijeljenja sadržaja putem e-maila i društvenih mreža direktno iz aplikacije.

Sarajevo Holiday Market Windows Phone 8 aplikacija može se besplatno preuzeti sa Windows Phone Storea, a informacije o dešavanjima na Marketu možete naći i na oficijelnoj web stranici Marketa www.sahm.ba.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday