Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je Gerbus cool
Skup debila koji su mentalno u rangu sa ovom balavurdijom sto gledaju te gluposti, roditelji obratite paznju na to, a najvise na kretene kao sto je "vanimy", "baka prase" i slicni.
Svi pokusavaju steći slavu ko Felix (pewdiepie). Deff Meca i Omčo ga stižu 💪😂
a mogu siriti svije gluposti na kanalima bez ikakve kontrole i cenzure sta mladim preporucuju i govore, ciste gluposti, zagovaraju kapitalisticko drustvo svojim zponzorima i reklamama a kao samostalni i rade taj posao iz ljubavi, samo je zarada bitna
BalkanTech i Vesic, jedni od rijetkih kvalitetnih youtuber-a na nasim prostorima.
Cile i Yasserstain su isto u tom rangu
jadna vam majka... ko vam djecu obrazuje... zamislite dijete od 10 godina koje gleda OMču
Meni je elvedin pezić najsmješniji jutjuber na balkanu
Sto me vazda ovi komentari nasmiju kad je u pitanju internet, racunari, igre, itd. Nasi zapeli da to ne valja i Bog.
jesu li bili bih najpopularniji youtuberi omco i meca dvije najpopularnije bosanske budale
Čuj "jutuberi". Ovaj svijet je otišao u 3pm.
Otišao si ti davno
Uzimaju pare djeci na foru hahaha
hahahaah jesu našli odakle će pozivati na mir..Jutuberi su uglavnom primitivni likovi koji svojim psovanjem i jeftinim skečevima pokušavaju da budu zanimljivi..Uglavnom su zanimljivi djeci koja nemaju razvijen mozak zato me i ne čudi ovoliki odziv publike u Banja luci..
500 klinaca u BL, Sarajevo 3500. Ipak se slazem sa tvojom konstatacijom iz prvog dijela.
@Smjehotres Ne negiram da i u Sarajevu ima zaostale djece, puno ih je došlo iz regiona u SA, upravo radi ovih "jutubera" a ja ih zovem "jutuberima" samo radi toga što nije baš korektno da ih zovem "debilima" koji uništavaju djecu..
daj ti nama redtube festival
koja kreladija....
Glupi drkaci kurca pred kamerama sa balavcima u fazonu bratstvo i jedinstvo pa nam jebu mater jeeejj