Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kad ce snimak bez kacige
lee Sta hoces da kazes... Cetnici unajmili muslimane (islamiste) da kolju po Nigeriji i Iraku, ili?
Pa idi i ti kod "divnih momaka"... http://1clicknews.com/wp-content/uploads/2014/11/ISIS-crimes.jpg https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROmuke3Qm2K-2CR9evqISawVN4ESah6NVu08tVQ-PwdPZqkaq4 :))))))))))))))) I posalji im sestru na par dana pred polazak :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jako impresivno.. nego.. sta je sa platama i neuplacenim doprinosima?
dobar dobaaaaaaaaaaar... "odbij mi bubreg" ugovor.. izjava dana definitivno.. nego, ajde da se organizujemo oko onog Gavre malo.. trebamo se organizovati i smisliti rjesenje da ga dovedemo u red.. za njega bi bio ovaj Phone ali ga ne zeli jer nema nacionalnih obiljezja na njemu.. ;)
Ma to je normalno kod njih hahaha
ovo samo budala moze povjerovati...
ja ćalovina majko moja..
aaaaa koja retardacija majko mila ccccccccc .... sreća pa čvrstoća kacige nije proporcionalna njihovoj pameti i inteligenciji
BUDALETINEEEEEE
haha jos jedan dokaz ludih (pijanih) Rusa
..sranje....sranje......sranje...........rekoh li, sranje....
il si covjek il si rus
Podivljaše bez rigidnog komunizma.
luđih ih na svijetu nema :D
Samo budala može vjerovati budalama !
e jest ovim rusima dosadno u zivotu...
ma dajte ljudi.....revolverom sa ove udaljenosti pogoditi. nemojte biti smiješni. jao fejkača ko kuća
Ko zna jesul ludi ili su ovo naštimali. Trebali su bar prvo uvećati kacigu prije pucanja, a ostati u istom neprekidnom kadru.