magazin
21

Root 56 - zabava na Jagermeister način

Klix.ba
“Root56”, event koji će se održati u petak, sa početkom u 23,00 sata u Domu za omladinu na Grbavici, bi definitivno trebao privući dosta pažnje - poručuju iz predstavništva Jagermeister za BiH.

Istog datuma, na istom mjestu i u isto vrijeme Jagermeister će nastaviti prošlogodišnju priču kada je za oko hiljadu zvanica priredio noć za pamćenje.

Naziv eventa “Root56” potekao je od imena nove Jagerove poslastice, koktela koji u sebi osim 56 različitih trava, korjenja i biljaka sadržanih u ovom likeru miješa još i đumbirovo pivo i krastavac. Ova neobična kombinacija okusa bit će ekskluzivno predstavljena zvanicama eventa.

"Zanimljiva igra riječi imena koktela činila nam se idealnom za naziv eventa kojim se i ove godine želimo zahvaliti svim našim fanovima na povjerenju" – saopštili su iz branda Jagermeister za BiH.

Osim novog koktela i slasnih delecija, kao i raznolike ponude pića, 3D mappinga i vizualnih efekata zvanice će na raspolaganju imati niz različitih sadržaja kroz koje će ih voditi šarmantni dvojac iz popularne pozorišne predstave “Dame biraju” Amila Terzimehić i Emir Fejzić.

Vezani članci