"RS No. 9 Carnaby"
18

Rolling Stonesi u centru Londona otvaraju svoju prvu trgovinu, stakleni pod sadrži stihove pjesama

E. Sk.
Legende rock 'n' rolla, The Rolling Stonesi otvorit će svoju prvu trgovinu u ulici Carnaby u londonskom Sohou koja će nositi naziv "RS No. 9 Carnaby".

Fanovi i ljubitelji britanske rock grupe u trgovini će moći nabaviti razne predmete vezane uz Stonese, uključujući i novu robnu liniju i memorabilije, pod imenom "RS No. 9 Carnaby".

Svi predmeti biti će dostupni od 9. septembra, za kada je predviđeno otvorenje trgovine, a osim kupnje u trgovini svi predmeti će biti dostupni i putem web shopa, piše Variety.

"Soho je uvijek bio sinonim za rock ’n’ roll, tako da je Carnaby Street bila savršena lokacija za našu trgovinu. Uvjereni smo da će ovaj projekt, koji su kreirali naši prijatelji iz Bravadoa, biti jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje Londona", kazali su Stonesi.

Kolekcije uključuju savremene primjerke za fanove svih dobnih grupa, uključujući mušku, žensku i dječju modu i dodatke. Razvijen je posebni stakleni pribor s ugraviranim jezikom Rolling Stonesa. U trgovini će biti stolice i šalovi marke "The Soloist", te kabanice i kape od premium švedske marke kabanica "Stutterheim".

Trgovina će također predstaviti "Stones Red", službenu boju Pantonea koja je uvedena iz prve upotrebe logotipa benda.

Trgovina je u bojama Rolling Stonesa, crvenoj i crnoj, a stakleni pod sadrži stihove pjesama grupe, dok su svlačionice ukrašene omotima albuma benda.