Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tad si slušao jednog čovjeka na balkanu , sad pregršt budala.. Toliko
rene sad slusaj onu koja ti savjetuje da glasas za redni broj 1
Smjeo je covjek i na ulici zaspati svijetlog obraza a sada ako nemas blindirana vrata na stanu imas problem!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pogubno je uvoditi demokratiju u drustvo gdje je 50% ljudi nepismeno!!!
Sad kad ga bosanski komunistički ološ proglasi ustašom
Dok si morao slušati TITA, država se gradila, a taj kojeg si morao slušao nije KRAO ZA SEBE !!! A sad slušaš NOVE LIKOVE, koji su POKRALI i još KRADU sve ono što je sa narodom stvorio onaj kojega si morao SLUŠATI !!! RAZLIKA JE DRASTIČNA !!!
Jene Bitujinac
Povijest je najbolja uciteljica. Sada, sa odmakom, mozemo vidjeti da je Tita Bog poslao jer su balkansks plemena kao i arapska - treba im jedan covjek, diktator, kako bi se iole razvijala inace su svi ko muhe bez glave. Tito nije bio savrsen ali je bio blizu toga. Jedan od najboljih drzavnika u svijetu koji je od rasparcanih plemena stvorio jedan organizam. A sada, vi sto prezivljavate na tom jadnom balkanu, ko vas je,.e. pi,.ke.
E Rene. Ti pojma nemas kao i ostatak budala koje su ostale na balkanu.
Gledaj komentara, jao jao. Ništa ne govori bolje o Titovoj veličini nego činjenica da ga se raznorazne jajare plaše i dan danas - 40 godina nakon smrti.
On ga sigurno nije morao "slušati" jer je bio tada balavac. Šta on može uopšte reći o Titu???
Ovaj Rene stalno Norveske neke zastave nosi a ko nije kao i Norvezani ”Brain Washed” a jos poredi to sa Titom ...ne znam jeli ovo smijesno ili zalosno..
Robi Kumerica???? hahaha... Kumerle klixe.. informisite se ako vec vrli novinar nije gledao bitange i princeze
Jedna od dobrih stvari sto su komunsti radili je bila ta sto su njegovali kulturu, pozoriste. Nisi na tv'u mogao vidjeti papke i turbo folk po citav dan. Ali nije komunizam odslikavao realno stanje stvari na balkanu. Demokratija je pokazala sta narodi zapravo najvise vole, te je danasnja situacija realna slika kulture na balkanu.
On je slusao Tita pa kao da ima 80 godina pa se sjeca tog perioda....
Klix je fašistički portal!!!
Nacionalista, koji pokusava glumiti finu raju.Rene jarane, u vrijeme Tite, glumac takvih limitiranih spsobnosti poput tebe, mogao bi samo sanjati da dobije neku bezveznu epizodnu ulogu.
Macak stipu ti Titu ljubi te brat
Hrvati lazu da su bili ugrozeni da su morali slusati Tita. Prvo Tito je Hrvat, a drugo komunisticka Jugoslavija nije bila nista drugo doli Komunisticka Kraljevina SHS, jer su Srbija, Hrvatska i Slovenija imale koristi od komunizma, dok su druge republike i pokrajine bijedno zivjeli, pljackani od ove tri republike. Nikada Slovenci i Hrvati nisu htjeli nesto bosansko kupiti a nasi su rado trcali u samoposluge po hrvatski i slovenacki proizvod.