Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živimo u poremećenom društvu u kojem su idoli aca lukas, karleuša, i ostali narkomani i seljaci, pa se cudimo zasto svijet propada,....evo zbog ovog, svaka cast svim ljudima koji ovako žive, ja cu se jos vise truditi da nesto uradim nakon ovog klipa
Neka Allah dragi nagradi sve dobre ljude koji čine dobro a ne očekuju zauzvrat ništa, u svijetu materijalizma, razvrata i nevjerstva njihova dobra djela će da budu na hiljade puta vrijednija nego što jesu.
Momak sam kojeg malo sta dotice i moze rastuzit. ima milion reklama, pjesama, koje govore, kak oce vas rasplakat, i nisu nikad!. al dok sam gledo ovu, jeste onaj trenutak, kad je ugledao malu da dolazi iz skole..
Ovako ja zamišljam gag :)
tek sam sad vidjela ovaj komentar :D tako znaci... jel to sad pozitivno ili negativno za mene? :P
+
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vrh!!!!! :D
Kod nas cigani ne bi nikad ulozili u obrazovanje svojih prosjaka. Tako da je to neuporedivo s nama
a to "kod nas" samo cigani prose? golemo... mi "ostali" smo inace svi siti i obuceni...
@vinja U vecini gradova DA! U vecini gradova samo cigani prose i to uglavnom sto je to organizovana mafija. Jednom prilikom sam u banci sreo poznatu gradsku ciganku kako polaze pare na racun od tada vise ne dajem ciganima pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Opce se dobro sastoji od srece pojedinaca.
Jako lijepo...samo kad bi ljudi znali cijeniti kao što je pokazano...kod nas ako mu jednom nisi u mogućnosti pomoći,a to si 10 puta do tada uradio... kao da mi nikada u životu nisi pomogao.
ovo je za nas obicnu raju da nas jos vise umire da bi paše nastavile neometanu kradju
emoj huso, mogu oni krast koliko hoce i bogatitse, dzaba im sve kad pod zemlju nose samo svoja djela, jadni oni i kukanu!
Zaista prelijepo. Tako glumi naivnu dobricu da me podsjeca poprilicno na mene. Emocije i jesu jedino sto dobijem od drugih, ali nazalost vise nisu tako lijepe, pa nakon svih dobrocinstava meni ostade samo isfrustriranost. :(
evo ti jedan VELIKI smajli za ljepsi dan ╔╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╗ ╠╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╣ ╠╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╣ ╠╬╬█╬╬╬╬╬╬█╬╬╣ ╠╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╣ ╠╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╣ ╠╬█╬╬╬╬╬╬╬╬█╬╣ ╠╬██████████╬╣ ╠╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╣ ╚╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╝
Odlicno (Y)
;_; Prelijepo.