Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klintone drži se tema koje poznaješ, napiši erotski roman
Sramoti se na ocigled svijeta.
@aha samo nemoj bosnjake dirat, cijeli zivot (od 93) se prikazuju kao miran narod
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaze Bill da je pusio marihuanu ali da nije udisao. Sad mu se evo to vraca
"...trudnu ženu, vegetarijanku iz Bosne i Hercegovine, koja je istovremeno i ubica..." ... jel to ona sto pucala po Hillary kad je sletila u Tuzlu ? :-)
da hoce napisat kako je okapunjo Moniku !
malo nas ali smo ipak zanimljivi čitavom svijetu. alo odjeb..te više od nas
Hebo ti clinton svoju mater ti si kriv zbog ove situacije danas u BiH i postojanje republike sumske trebaju cetnici da su ti zahvalni do kraja zivota kao i siptari na kosovu.
@krajisnik81 ne, nego se trebas zahvalit bilu klintonu sto vi kao fbih postojite, da nije bilo bAlije i klintona i da nisu se dogovorili oko srebrenice vi nikad ne bi ni postojali.
Sprda se bagra sa našom nesrećom.. Ko nas j.. , sami smo to dozvolili..
Ako ne spomene genocid muje ce se naci uvrijedjene
Ovaj Klinto trazi batine...Ne zabadaj nos gdje mu nije mjesto...
Hahahahahah klintonov genocidic. Balije trebate ovom zlocincu dignuti spomenik kao i sptari.
slazem se sa jednim njemu trebamo dignuti spomenik u po Sarajeva.. on je zelio sto bolje napraviti neko resenje, i znao je ko su agresori i ko su vecinom zrtve..
U svakom slucaju izmisljen ili stvarni lik, bio ubica muskog ili zenskog spola,sasvim sigurno srpskog porijekla, jer Bil Klinton je itekako dobro informisan o antropoloskoj konstituciji naroda u BIH, posebno bosanskih srba, koji su to svi znamo, citajuci presude Medjunarodnih sudova, osim gnusnih i nezamislivih zlocina u BIH u periodu 92.-95. pocinili i genocid!
Nista ovdje nije fiktivno osim zene koja je vegetarijanac...
Besposlen pop i jariće krsti.
Pustite nas vise na Miru gonite se u P.M Vise
Elfeta Vesili sto je zaklala srpskog djecaka na ocigled mnogobrojnih bosnjaka iz tkz ABIH ...