Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MašaAllah!
Eldin Huseinbegovic je spremao svadbu, dok mu je zena udisala posljednje zrake na ovom dunjaluku. Pozvati njega na otvaranje dzamije, pogotovo ove je sramota.
MashaAllah da ih se još puno prouči!!!
@ElvedinPezich amin jarabi
Zašto u tekstu ne piše da će izvođači nastupati besplatno ili će ipak biti plaćeni, čim ih je ovoliko?
Ja bih taj ezan ipak prepustao njenom poslednjem imamu koji je tu drzao svoj dzemat pouslovom ako je josziv i ako nije prvenstveno ubijen u toj srbo- cetnickoj agresijina taj grad ili ako nije umro.Mislim da bi to po meni ljepsei primjerenije bilo jer bi to meni vise nekako znacilo nekakav povratak.I ako tamo mislim i nema sakica povratnika Bosnjaka u samom gradu a Foca je i te kako imala svojih vrlo uticajnih ljudi u Alijinoj vlasti koji nisu skorom nista uradili na masovnijem povratku
Gledaj tog Salkića majmuna
Komentar za reći samo E svašta.
ja bi pozvao Bozu Vrecu on je opjevao tu dzamiju i vise puta isticao njenu ljepotu i potrebu da se vrati joj stari sjaj
ništa ljepše nego ezan kada se čuje sa obnovljene džamije..u dušmana srce hoće da pukne..
@zlatniescajg evo jednom okorjelom prljavom peksinu već srce puklo...
@zlatniescajg Upravo tako. Nek crknu.
Eldin Huseinbegovic je spremao svadbu, dok mu je zena udisala posljednje zrake na ovom dunjaluku. Pozvati njega na otvaranje dzamije, pogotovo ove je sramota.
Genocidni, urbicidni ekstremisti- kršćanisti na aparatima
ono sto mi najvise para usi je sto ce na dan otovrenja dzamija biti otvorena samo za "gospodu" a svi ostali u haremu i u parku ..koja bruka i sramota IZ koja je to dozvolila....
Ali nekako mi se cini da su sve obnovljene dzamije jos ljepse
elem.....mene nece probuditi