Promo
0

Prepoznatljivi slogan Just do it okupio muzičare, sportiste i umjetnike u Banjoj Luci

Ivana Macanović – atletičarka i Nike ambasador
Otvaranjem Nike shopa u Banja Luci, 21.3. u Delta Planet tržnom centru, Bosna i Hercegovina dobija još jednu sportsku destinaciju koja će potrošačima ponuditi šoping iskustvo po svjetskim standardima. Ljubiteljima brenda Nike će biti dostupni modeli kojih na ovom tržištu do sada nije bilo.

Svi ljubitelji brenda će moći da pronađu najnoviju odjeću i obuću iz kategorije treninga, trčanja, basketa, ali i najnovije Nike lifestyle kombinacije i idealnu ponudu za mališane.

Povodom aktuelne globalne kampanje Nike Air Max 720, u Banja Luci su se okupili BH muzičari, sportisti i umjetnici. Oni su prvi imali priliku da isprobaju Air Max modele, koja ce od 21.3. biti dostupna i u novootvorenom Nike shopu u Banja Luci.

Inovativni model Air Max 720 napravljen je od laganih i vazdušastih materijala, dok je dizajn inspirisan jedinstvenim doživljajem zalaska i izlaska sunca, sjevernim svjetlima, erupcijom vulkana i drugim fascinantnim prirodnim fenomenima.

Na dan otvaranja, u Nike shopu sve posjetioce očekuje poseban performace za koji će biti zaduženi Senida_h i Coby.

Osim toga, potrošače očekuju i dodatne pogodnosti pri kupovini, kao i Nike pokloni za najbrže. Inspiracija je stigla u Grad - Nike Shop, Delta planet Banja Luka, 21.3. u 16 časova.