Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nije brena džekina amra pa da su komentari zatvoreni, jel tako klixe...
...srećom :)
Da se zovem Fahret Jahic zvali bi me Lepi Bren
Bolje LEPI BRENO, hahaha...
Selam alejk Ifeta je! Ko ti ima?
Ja vas sada molim, da vi kao samo jedan segment proizvođaca informacija u sklopu medija, postavite nesto normalno i poučno na internet. Postali ste tzv. "mahalska" stranica, koja same gluposti prikazuje. Dajte nešto poučno, nešto zanimljivo. Šta ja mogu sada sto je zena umrla. Postavljate vijest ko da je neko bitan. Nikoga te ne zanima više. Konkretno ako ne znate o cemu pricam, sjedite za svoje racunare, uđite na internet i malo "prelistajte" druge online novine, pa vidite sta se pise. Slobodno dajte informacije koje moze ljude privremeno uciniti sretnima, razvuci im osmijeh na lice, i time ih privuci. Znamo mi da smo svi mi seljaci, ali brate dragi mijenjajte nas onda barem vi.
jooj,i mom susjedu Mati krepa juce jedina krava ...a KLIX ni rijeci o tome....bem ti pravdu...
A tko je ili što je Lepa Brena ???
Neka majci prouči fatihu....
SRETNA ZENA . UMRLA NA DAN SLAVE
E zaboli me i za Ifetu i za ex-Fahretu. Haj nam sad javite i da joj cuko im gripu i kanarinac proljev.
Lepa Brena doživjela je danas tešku porodičnu tragediju. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, oko 12 sati, na dan pjevačicine slave Sv. Aranđela preminula je njena majka Ifeta Jahić u 81. godini života. Brena i njen suprug otkazali su večerašnje slavlje koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Brenina majka godinama je teško bolovala, a operisana je u martu ove godine u Tuzli, poslije čega ju je Brena prebacila u Beograd gdje je i preminula. (Kurir)
Jao kako me je potrefila vijest...not -_-
za naslovnice bas :/
Vrlo bitna vijest..umrla majka od neke kobile, objavite nešto edukativno, ne ovakve gluposti!
BREAKING NEWS!
vjerujem da će sve sama krema beogradskog jet seta doć na dženazu.
Bruka i sramota pustiti da se ljudi ismijavaju i izivljavaju na ovakvoj vijesti.
Dobro je da imamo Hože koje za novac rade sve pa nemora Lepa Brena da uči fatihu, još ako je budu kopali kojim slučajem u brčkom pa koverte mita Hožama pa sedmica pa učenje hatme pa četeresnica pa sve ono što spada u veliku đenazu jer kada odeš u IVZ imaš da biraš kao u prodavnici tri cjenovnika mala srednja i velika đenaza zavisno koliko imaš novca.
u dzamiji je hodzi najdrazi onaj sesti salter na zidu kojim ukljuci salavat na razglasu...