Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se sve slike svidjaju. I ja sam bila ove godine na Uni ali nisam imala aparat pa su me bas obradovale ove tvoje slike. Ovu posljednju si trebao nazvati ladja jer oni svoje camce tako zovu:)
Nije lose samo je malo dosadna znas na sta mislim....
komentar jednog laika: ''BOLJE NEMOZE!'' Zar je moguce, poslije ovih slika, reci da nismo bili na svim ovim mjestima koje je Nirvan fotografirao. zahvaljujuci ovim talentima koji dijele svoje trenutake inspiracije s nama ne talentiranima, gledajuci slike obilazimo svijet. HVALA NA ''PUTOVANJU''
Hvala za trud koji ste svi pojedinacno ulozili da bi mi uzivali .pozdrav CH
Nirvane, izrez! Obrati pažnju na izrez...Jer izleti ti 'vako pokoji detalj. Ali radi se samo o detaljima. Svidja mi se tvoj osjecaj za motiv. Tako reci posjedujes "instikt" za motiv. Bravo! Moras jos poradit malo na osvjetljenju! Batali automatiku kraju i eksperimentuj. Jedini način. Sve u svemu dobar!
ako postanem slavan kao on mozda se i roknem. :-)
sta ti je Kurt Cobain u rodu?? samo se nemoj ukokat zivota ti
nirvane...ovo je dobro...na dobrom si putu da napravis sljedecu jos bolju galeriju.ili je vec napravljena:)? pozdrav
fino
preko nirvanovih slika do nirvane i nazad
smells like teen spirit :)
Svaka cast Nino, samo naprijed. Pozdrav iz Bagdada.
dobre slike