promo
87

Predivna noć u Aquarius Vilsu uz Nenu Murića

Protekli vikend u sarajevskom klubu Aquarius Vils nastupao je Neno Murić koji je i ovaj put napravio fantastičnu atmosferu i dernek koji će se dugo pamtiti.

Neno je zajedno sa svojim bendom i sarajevskom publikom pjevao vlastite numere ali i sve ostale domaće hitove. Kako bi prisutna publika bila u potpunosti opuštena i sigurna, pobrinula se fantastična ekipa iz Aquarius Vilsa. Organizacija je bila na vrhunskom nivou pa je tako prvenstveno dezinfekcija objekta urađena sa Zoono produktom koji uklanja štetne patogene i bakterije te traje i do 30 dana na različitim površinama.

Svi posjetioci kao i samo osoblje Aquarius Vilsa su za ulaz u objekat morali imati QR Code kojim se potvrđuje da su vakcinisani ili validnu potvrdu o prebolovanoj koroni u posljednjih 6 mjeseci. Za one posjetioce koji nisu imali gore navedene potvrde, ekipa iz Aquarius Vilsa je u saradnji sa BioMedicaLab laboratorijom osigurala brzi antigenski test na ulazu u objekat i to po promotivnoj cijeni od 9 KM.

"Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Sarajevskoj publici koja je zaista pokazala zavidan nivo tolerancije i strpljenja. Svi su poštovali naše upute vezane za mjere zaštite od virusa koje smo komunicirali putem društvenih mreža i bez obzira na veliki broj posjetilaca sve se odvijalo savršeno i bez ikakvih problema", ističe menadžment Aquariusa.

Zahvaljujući svim mjerama za zaštitu koje je ekipa iz Aquarius Vilsa zajedno sa svojim partnerima napravila, ovaj događaj je sa punim pravom ponio titulu prvog COVID FREE derneka u Sarajevu.

Aquarius Vils club i ovaj put je postavio visoke standarde u svim segmentima a posebno u ovom zdravstvenom. Kao i uvijek, pokazali su da im je zdravlje njihove publike na prvom mjestu.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885.