Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boze kontam ima barem 5 slika kad ono jedna djabe otvori :/
Ocekivao sam galeriju slika... al hajd'
prekrasne slike
ili kako Vucinic kaze"malajski vodopadi" :)
ili kako Vucinic kaze"malajski vodopadi" :)
Ma divan pogled koji samo na ovim monitorima možemo vidit.. Dobro je što se napušim malo pa isto k'o da sam tamo.. Braaateee, vjetar ovaj ubi..
Znam da je nevezano za članak ali morao sam! IMA LI IKO U OVOJ DRŽAVI DA STANE U KRAJ OVOJ 'KVAZI PORODIČNOJ MEDICINI' GDJE ODVRATNE I PUNE SEBE NAPUHANE MEDICINSKE SESTRE SAME ODLUČUJU PO SVOM NAHOĐENJU I PRIVATNIM POZNANSTVIMA KO JE DOVOLJNO BOLESTAN DA GA PRIME NA PREGLED? OVO JE LJUDI GORE NEGO U AFGANISTANU, ČOVJEK UMIRE U HODNIKU OD BOLOVA A DEBELA SESTRA JOŠ UVIJEK ŽVAĆUĆI SVOJ OBROK SA PAUZE KOJA TRAJE SAT VREMENA GOVORI MU 'MORAŠ SE NARUČIT', NE MOŽE TO TAKO. KOOOOO JE SMISLIO I ODOBRAVA OVU PORODIČNU MEDICINU DABOGDA MU DIJETE ZAVISILO OD OVIH ODVRATNIH SESTARA KOJE SU DOBILE POSO PREKO STRANAČKO-FAMILIJARNO-UHLJUPSKE MREŽE PAPAKA KOJI NAM KROJE SUDBINU!!!!!!!
e buraz volio bi da nisam ovo procitao pun sam neke huje sve si u pravu
Jarane, baš jučer sam bio u ambulanti porodične medicine u svom naselju. Doživio sam totalno razočarenje i vidio da ima i gorih, neorganizovanijih, nesposobnijih i od političara! Gluho bilo! Rade šta hoće i kako hoće! Zamisli, drži tzv. medicinska sestrica u ušima one slušalice-mjeri pritisak.. zvoni joj mobitel, ona ono brže iščupa i pravo se javi na mob. ... onda priča... je li odjavljen auto, je li uspio registrovati... Kometar ti je na mjestu, gdje god ga napišeš!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)