Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem zasto se porede zrtve u Ukrajini, Bosni, Iraku, Siriji i slicno. Zrtva je zrtva i nije bitno odakle je. I mi smo ovdje stradali i opet se dobar dio svijeta zgrazavao nad snimcima iz Bosne nego je prosjecan Klix komentator stariji nesto malo od 20 godina i palamudi o ratu koji nije ocima vidio. Treba vama uvesti vojni rok da vas odvoje od sise i mobitela pa bi drugacije razmisljali.
Ma da je isto i nama bi dali oruzje ,jesu kurac,vec nam embargo opalili sto Ukraini ne opale ,PA NISU BOSNJACI ILI MUSLIMANI sa ISTOKA
logicno da ce nato pomagat ukrajini a ne palestini,siriji,iraku,libiju itd kad je nato 99% sastavljen od katolickih zemalja i brat bratu leđa cuva, ko je kriv muslimanima sto su gledali kako ameri ubijaju gadafija pa sadama a prije toga svi zajedno kako izrael otima palestinu. Svi se arapi borili protiv osmanskog carstva da bi na kraju bili pod cizmom francuske i engleske.
Pa pregovarajte i sprijecite nastavak rata kad ste se vec oglusili na sva upozorenja ranije! I kod nas se pregovaralo i doslo je do sporazuma koji nije bio dobar ni za koga, ali ipak je potpisan i sprijecile su se daljnje ljudske zrtve. Mogli smo i mi traziti i moguce i nemoguce kao i vi, ali pitanje je sta bi onda bilo. Jedan ljudski zivot je vazniji od bilo cega drugog.
UH DOBAR. IZDRŽITE BRAĆO I SESTRE U UKRAJINI. ZNAMO MI BOSANCI I HERCEGOVCI S KAKVIM ŽOHARIMA SE BORITE! ZAVRŠIT ĆE KREMALJSKI VOŽD GDJE I TREBA. MAŠINA ZA MLJEVENJE MESA MNOGO DOBRA SPRAVA. SAMLJET ŽOHARE. ZDROBIT IH DO KOSKE! SAMO MRTAV PUTIN JE DOBAR PUTIN!
Ma ti se boris za mir. Hau jes nou. Licemjerje nema kraja.
Ako vas svijet bude popazio ko nas i BiH, onda ste obrali bostan. Doduse tamo ima slabo muslimana pa ce vam pomoci.
hahahhh ne serite majke vam vise, koliko mogu da vidim rusi vas ne kolju, ne siluju, ne protjerivaju vas iz kuca, a koliko se sjecam vasi dobrovljci su u bosni bili sa cetnicima
bilo je i nama ovako 92,doduse mi nismo smjeli izaci pred tenkove i pricati sa cetnicima, vama svi salju oružje a nama uveli embargo
Kad ti nacisticka govno ovo govore, onda vidis dokle je sve otislo!!!
Budite vi sretni sto je svijet na vasoj strani i salje vam svu mogucu pomoc, vojnu i finansijsku… nama u BiH su uveli embargo na oruzje da se branimo, poslali nam brasna i Ikar konzervi i upucivali ne obavezujuce apele na mir, i ja kraju poklonili agresoru genocidom ociscena podrucja, a nas zaustavili kad smo poceli sa oslobadjanjem drzave.
napadaju te ljudi da te ubiju a ova pravi slike i klipove po instagramu hahahahha
Naravno da se Ukrajinci bore za mir i u našim zemljama, kao što su se i Bosanci 1992-1995 borili protiv terorista za mir u civiliziranom svijetu.
I umjesto da nas nagrade i prime u EU po završetku rata (što sada Zelenski govori), nametnuli su nam vizni režim sve do 2011. Tri puta više dokumenata mi je trebalo za trodnevno putovanje nego za ženidbu.
Ne feri. Borite se za sopstvenu golu guzzicu koju su baš ti zapadnjaci koje zovete 'svijetom' ostavili izloženu vjetru. Evropica je pokazala nivo na Bjelorusiji i Ukrajini koje je prodala za po marku i 9 feninga. Niko ne treba da se bori za polucivilizacijicu koja zaslužuje propast. Samo se borite za sebe, voljene Ukre. Dao 'bog' da preživite u ciničnom sendviču u koji su vas uturili.
Prva damo, nema potrebe da tako izgledaš, dovedi se u red.
u naslovu potresni video, odmah pomislim civilne zrtve, krv, ranjenici, kad ono izbaci kera sa tanjurom oko vrata bzs bzs