Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima l ko kakvu dobru ideju ?
S.a.m.o__p.i.č.k.e__i__u.s.r.a.n.i.__i.n.t.e.r.n.e.t__h.u.l.i.g.a.n.i__m.o.g.u__r.e.ć.i.__d.a__j.e__o.v.o__g.l.u.p.o_i__n.e.z.d.r.a.v.o.__T.r.e.b.a__p.o.n.e.k.a.d__b.i.t.i__l.u.d__i__o.t.k.a.č.i.t.i. O.B.A.V.E.Z.N.O!
napraviti velike maske tri clana predsjednistva i uletit u bazen sa auticem obojenim nasom zastavom, kojeg gura cetvrti clan sa maskom milorada dodika.
'ocu qu.ra.c - ne pada mi na pamet da se smrznem kao ckapi! pa treba da se lijecim po nasim bolnicama, a?! ma ja...gledam vas sa kapicom na glavi, rukavicama, jaknicom, cajcicem/ kuvanim vinom/ rakijicom...
skociti i smrznuti se...i mozda dobiti upalu pluca ili neko slicno stanje...