Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste neku drugu sliku naci, ja ovdje ne vidim nigdje hotel !
Ja molim za pojasnjenje. Da li je neko automatski jet-set ako je bogat? Mislim, covjek je biznismen, a ja sam mislio da je taj jet-set vise vezan za ove izvodjace muzike, glumce, i slicno
Scena iz Dobrote, stigla familija Slim; Sef restorana im zeli dobrodoslicu: E vidjite ,dobro ve dosli, ovo odje vam Dobrota, samo ime kaze; more, sunce i dobrota...ne znam sto bi vise stijeli, taman sam sjeno malo da preneme nej vas ja posluzivat i donosit vi kafu is sokove na ovu vrucinu, pa da ste mi iz oka ispali, da ste familija kralja Nikole a ne nekog Karlosa. Mrdnite gujzicom ustande sa ligeshtula i dodji za bar pa porucite (i pivo i kola nijesu ledni, slusaj rano je jutro, tek sam firzider upalijo. Peskire mjenjamo svakog utorka, te bidnite sa tijem stedni :P
Mozda fasuju salmonelu.Pored svih lijepih mjesta na svijetu oni kod pogani i neradnika.
@@hmmm, mislis? I ja sumnjam u za.dnje vrijeme, al kontam nije to to.
jarane, glup si ko rinaka
znaci i ovaj je jet-set, a mi \"ordinary\" smo pus.iona :) Sretan prvi maj sa radnog mjesta.
evo vam ovdje definicija Dzet Seta :-) \"Jet set\" is a journalistic term that was used to describe an international social group of wealthy people, organizing and participating all around the world in social activities that are unreachable to ordinary people. The term, which replaced \"café society\", came from the lifestyle of traveling from one stylish or exotic place to another via jet aircraft.
@ hmm ja uvijek normalno komuniciram, makar pokušavam. : )
hvala. vidis kako moze i normalno da se razgovara. sad mi trebaju jos dva misljenja, pa da mogu da zakljucim da je i ovaj gospodin jet-set.
jet set jeste skup bogatih ljudi, a skup izvođača muzike, glumaca i slično nazivaju celebrity. celebrity su dio jet seta, a ovi bogati što niko nije čuo za njih su samo jet set. - nisam 100% siguran u objašnjenje koje ti pokušavam dati, ali mi djeluje logično. : )
Stvarno su nasli gdje ce da se odmore pored maldiva i ostalih ostrva on otisao u kamen medu neradnike jos prvi maj hhahaha.
pa nisam ni rekao da nisam nepismen, samo sto je tema ovog clanka najbogatiji covjek na svijetu i njegovo ljetovanje u Crnoj Gori, a ja sam nasao za shodno da pitam sta je jet-set, jer se spominje u ovom clanku i implicira da je i ovaj gospodin jet-set.
ti si nepismen !
http://q.gs/1663782/posaoinostranstvo posao u EU pogledajte :) vrijedi ...
covjek slavi 1 maj