Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti boze sto sam bar u osnovnoj i srednjoj uzivala bez ove internetske pomame i u blazenom neznanju koliko je gluposti na ovom svijetu
Ovo je dobro cega svega ima. Jedino cega zalim je sto nisam imao mob. Sa 16 megapixela da se slikamo kod onih svih silnih zajebancija koje smo prozivljavali u adolescentno doba.
definitivno .....sve to plus mir kojeg više nemamo .... ljepota živa , dok izađeš iz zgrade i zamakneš za ćošak NEDOSTUPAN svima dok ne poželiš biti nađen :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pojedinim djevojkama bas lijepo stoji, boja se sa ocima uklopila k'o san. Ovo bi trebalo da se zove srebrna umjesto sijeda, a na nekima vuce na plavkasto sto je ocito golubije siva. Nije lose uopste.
Samo strpljenje, jednom ce svako od nas dobiti sijedu kosu :-)
Morel #grannypubes ?
meni se dopda, a kada je u pitnju mladost, pa mladima sve lijepo stoji. da su kojim slucajem bile starije gospodje pitanje bi bilo kako bi izgledale
Pojedinima stoji, drugima ne...kao i sa svakim trendovima, nije za svakog.
trendovi su čudo čudno mi je malo iskreno .... sad im žao što su plave ,crne ,smeđe itd i farbaju se u sivu , sijedu ili kakva je već , a kad osijede i to im postane prirodna boja kose , onda će se farbati u gore navedene boje jer sijeda nije u trendu wtf ?????? ne znam , možda ne kontam jer sam muško :)
Mozda jeste "trend" ali nije nas "brand"
još godinu dvije i moja će biti potpuno ovakva:))
....kosa ?! 😂
naravno,riječ je o kosi,a ne,o onome što ti misliš :))
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Imat ce kad biti sijede,tad ce se farbati svim bojama samo ne sivom.
...sijeda žena not sexy, at all... ljaks
...e onda mi farbanje nije potrebno :-D
Za sve je kriv film "50 nijansi sive moždane materije i nedostatak iste".
Umene drkotina ljepše boje nego ove njihove kose. Cccc u kakav bandak ovaj svijet ide ni sam ne znam
Drkam jeftino po kosi!!!