Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, podrzavam ove manifestacije, da sam znao(tj.da je neko rekao unaprijed da ce se odrzati)-dosao bih i ja! Ovakvih manifestacija treba ovom gradu, omladina se pravilno razvija(a ne po kaficima gdje dilaju, puse travu, fiksaju se!).
mo\'s im slobodno dati sestru da ti je pricuvaju;)
Daj ne serite molim vas, kao sto mozete da procitate, ljudi sakupljaju novac za takmicenje... Da drzava ima sluha za ovakve ljude ne bi oni ni plesali tu vama za djaba, nego biste vi placali da ih gledate, prema tome ne serite bez veze. Ova vrsta plesa je posebno omiljena medju socijalno ugrozenoj kategoriji stanovnika, prema tome ovaj cin je opravdan. Mislite da oni ne bi voljeli da imaju dovoljno novaca da si plate salu za probe i da imaju autobus za takmicenje, ma molim vas lijepo. Momci svaka cast i zelim vam puno uspjeha u daljnjem radu i takmicenjima. Samo naprijed.
DA SE CAK NORIS ONAKO ZAVRTIO SVI BI BILI MRTVI
mijooo problem je sto radimo sto u ovom ima vise para nego sto ti vidis u sto godina .. a ovaj sto pametuje da je sramota sigurno je neka seljacina ... da te bog sacuva ... mislim nema se tu sta misliti ... covjek voli cajke...
što se plesa tiče svaka čast.... ali su pravi papci, ne može se proći od njih, tako da.... šteta... malo razumjevanje za druge, bi značajno popravilo utisak.
Ma svaka vam čast, samo vam nedostaje Patron :P
a brate ne mozes ti da poredis et i nas :) mi imao sve od poteza mislim nas 2 ne pleslu svi 10 godina :) samo ne moze na streetu da se radi svaku triiiK :)
Svaka cast momcima, ali bi mogli malo da olade... dojadit ce i bogu i narodu
fino je ovo, ali je muzika očajna
dje ba ET, DP, magic moves? :D
daj nam seku da se igramoooo igramoooooo igramooooooooo!!!!!!!
ovi plesu a one tri ciganke djepare
a sto se ovi momci ne bi drogirali kao i svi njihovi vrsnjaci
Ovi pravo ucestali pred vatrom.Osladila im se lova
Jel oni misle sta raditi u zivotu
jesu ovo oni što im dok plešu drma ceca???