Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svak ko je kreno u grad potajno se nado da se nece kuci vratiti suha qurca.
@BulevarZvezde A da ti nisi mozda malo dosadan
@BulevarZvezde u nasa vremena se i nije islo kuci, vazda su bile neke dobrovoljacke ulice i mracna mjesta....zadnje sjediste auta itd...........mnogo ljepse dok si mlad.......kuca je dosadna
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Djevojci u ljubicanstvenoj haljini dajem na znanje da su platforme koje od zenake noge prave kopito out ima min 5 godina.
nose se još uvijek... ne seri
kakav je ovo fotograf nide veze...
Neka, fino! A niko nema ni 14 KM za potrosit! Al izgleda svjetski, berlinski, canneski.
ja vidim samo hrpu muda i nekolike zene...
gdje ima ovih kuravi za iznajmiti u Sarajevu za vrijeme SFF-a? Svi nesto pricaju da je sve puno dromfulja i prostitutki, a ja nikako da nadjem kvalitetnu robu :-D .... U smislu platim, odradim, i vozdra... Nemam ja vremena citavu noc pricati sa njom, castiti je i slicne gluposti.
imaš gdje hoćeš 😁 samo je za ruku povedeš
da li postoji dan kad ove lucky strike promoterke ne smaraju ljude?? samopitam.
Super, obzirom da su nezaposleni mogu ostati dugo u noc jer niko ne rani ujutro na posao
sff nikad gore, niti jednog poznatog stranog glumca ili redatelja. mislim da se sff samo od sebe gasi, bez obzira na forsiranje klixa. u regiji ga niko i ne spominje, a u europi ili svijetu da ne pričamo.
Dzesi strucnjak?
Smarate, hebo vas SFf nisi u stanju ulicom proci od smrada natopljenih prolaznika mirisima sa pijace!
Samo u Bosni u jednoj ruci piva a u drugoj cigara i hajmo u grad.
Jesil slucajno hodao ikad Njemackom? Svao omladina pije usput jer je dozvoljeno i malo ko pravi pizdarije. Redovite su prilike raje kako u tramvajima ispijaju pivu prije partije.
pa ti nisi mrdno iz Bosne haha. Ljudi u kravatama i odijelima se vracaju kuci petkom sa pivom u ruci :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klix treba dostaviti IP adrese svih koji sire mrznju na forumu... Klix je prema tome saucesnik... zbog toga brisem aplikaciju i svako normalan bi to trebao uraditi...
odlican komentar. rekao si istinu
slika 8- dno dna
Plavka sa prve slike obavezno koji cucanj da uradi, ili da vozi rosule
mogli ste ovu plavku i sprijeda slikat. Vi samo odzada
nase lijepe Bosanke !