|

Počinje najveseliji porodični događaj godine u CineStaru, 6. dječij festival uz filmove za samo 3 KM

Počinje najveseliji porodični događaj godine u CineStaru, 6. dječij festival uz filmove za samo 3 KM
6
Sponzorirani članak
7.10.2019. u 12:24
0
komentara
6

dijeljenja
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Dani zabave i filma za djecu uz atraktivne poklone i kreativne radionice. Cijena kino ulaznice samo 3 KM.
CineStar i ove godine u svojim kinima u BIH organizuje Dječji festival. Od 10. do 13. oktobra u periodu od 11 do 17 sati sve najmlađe posjetioce i njihove roditelje očekuju povoljnije cijene ulaznica od samo 3 KM, ali i razni drugi sadržaji, kao i pokloni partnera.

Iz CineStara poručuju da su četvrtak i petak namijenili školama i vrtićima, a u subotu i nedjelju očekuju porodice s djecom. Posebno su pripremili event u Banjaluci, pa će 12.10. u 13 sati započeti jedinstvena Parada Maskota kroz Delta Planet. Pozivaju svu djecu da se maskiraju i prisustvuju Paradi, jer će 50 maskiranih mališana dobiti kino ulaznicu na poklon. Osim Parade, u CineStaru 4DX Delta Planet će, u periodu od 11 do 17 sati, biti još mnogo drugih atrakcija za djecu, koje uključuju face painting, kreativno-likovne radionice, modelovanje kinetičkim pijeskom, druženje sa maskotama i još mnogo toga.

U kinima u Bihaću, Mostaru i Tuzli djecu u subotu i nedjelju očekuje face painting od 12 do 14 sati, te druženje s maskotama.

Osim mnoštva aktivnosti i atrakcija, najmlađi će moći uživati u projekcijama odličnih kino hitova kao što su "Veliko putovanje", "Janko Strižić film: Farmagedon", "Lego Film 2", "Korgi: Kraljevski pas velikog srca", "Čudesni park", "Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom" i "Uglydolls", kao i "Pokemon detektiv Pikachu", uz igrane popularne filmove, koji su nedavno završili sa kino prikazivanjem poput "Dora istražuje izgubljeni grad", "Putovanje jednog psa" i mnoge drugi, a sve za cijenu od 3 KM, na koju se dodatak plaća samo za 4DX projekcije. Najmlađe će dodatno obradovati i pokloni partnera Dječijeg festivala Violeta i Kinder.

Crtići, heroji, muzika i dobra atmosfera - pred nama je zaista najzabavnija porodična sedmica u godini, sa mnoštvom smijeha i mirisom kokica! Jeste li spremni? Više informacija potražite ovdje.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.