Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je lijepo i ne zelim biti negativan, ali ovo prijateljstvo pociva na donacijama iz Spanije.. mi samo prosimo, daj nam samo donacija/dzabaluka i to je to.. Gorazde, po prici, privredni 'gigant' a za ovo malo vrtica hm obratite se Spanjolcima..
Bas ih je lijepo vidjeti u moru ovih uzasnih vijesti ...
Cuj Donostia...valjda San Sebastian?!
Grad je baskijski, na svom jeziku nazivaju ga Donostia.
@sezam.susam naravno,imao sam srecu da ga posjetim...ali me nervira neuko prepisivanje nepismenih novinarcica,npr ako mi kazemo rajvosa ne bi bilo korektno da tako nas grad potpisu neki britanski mediji,a globalni naziv donostije je san sebastijan,sto autor clanka nije znao 100% kao sto mnogo sta ne znaju,ni on ni kolege mu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
slatke djecice............ufff............blago nase
precious........