Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papa franjo je legenda sto jest jest ateista sam a papa realan kao i ja
vatikanska crkva je toliko bogata i to toliko da je BOGATIJA od bill gatesa i marka zuckerberga zajedno i još par njih da se skupe. šta misliš koliko je njihovo bogatstvo koje je gomilano STOTINAMA godina. ovaj upadljivi auto ionako im je bio samo bespotreban.
čović na aparatima, sad kad vidi da papa dobio lamborđinija on će odma spejs šatl da kupi.
Pop i Hodza odlucili da kupe Mercedersa. Kad su ga kupili oni se dogovore da merceders 7 dana bude kod popa a onda 7 dana kod hodze. Dok je merceders bio kod popa hodza odluci da ga spiunira. Hodza je vidio kako pop krsti mercedersa i tako ode kuci. Kada je dosao red na hodzu , pop odluci da ga spiunira kad je pop vidio sta hodza radi s mercedersom,a pop mu kaze:Hodza bolan sto sijeces auspuh? Hodza:Kad si ga ti krstio mogu ga i ja osunetit.
sve se nema a franjo ima lambu
Ma na Pik ga,otice ko halva
Papa je ovoga "prekrstio" da li je Cerić svog "sunetio" :)
malo mu auspuha otpilo 😉
pravi humanista!
može li zamjena za golfa 2. uz njega dobiješ dvokasetas sa najvecim hitovima južnog vjetra.
Franjorghini
Papa legenda.. jos da se malo potrudi da istrijebi pedofiliju medju svojim kardinalima da kataolicka crkva vise ne bude zlostavljac djece numero uno u svijetu
Povukli cetiri cize, i eto odmah skuplji zbog toga... ljudskoj gluposti nikad kraja
Prodo' papa focusa i doplatio za lamba.
Dobro da nije model Diablo 😀
Halo DUREX. proguglaj malo i vidi koliko konja izbacuje 1.9... ovo sto sam napisao je bilo u kontekstu gore navedenog texta... ako se vec pravis pametan vidi 1.9 alr koliko izbacuje fabrickih konja. 105konja koje ti navodis je osnovni motor u serijskim modelima.
dok je ovaca biće i vune
Sta ce mu kad ima Mercedesa, zna Papa sta valja...
Nabijem ti sve religije......najgora bolest danasnjeg drustva
Upravo tako