Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj brate dragi.žena se 6 puta vraća i to sa kesasma,heheheh
gledaj balinluka i jagme...mene bi stid bilo da me snime ovako...uzmi 1, 2 a ne SVE ima i drugih ljudi, puj stoko!
Pa kada već misliš da je tako lagano zavšiti u Kiseljaku probaj i ti, pa lagano godinu za godinom i tako 4 ili 3 godine zavisi koji smjer upišeš. Pa dodji na ispit a da knjigu nisi otvorio položiti ćeš al u k....cu. Jeste da su profesori fleksibilniji ali da je lako Boga mi nije. Govorim iz iskustva i zato ne laprdaj gluposti za nešto o čemu nemaš pojma.
Naravno da smo mi navikli da nam se izbacuje iz aviona. Od 92 do 95 godine je humanitarna, a sada i RedBull.
Kupi bijedo,3bo te otac gladni.
vidi one seljoberke punu kesu natrpala haha
Sto ce osvanuti RB sutra na pijaci u citluku... skutorska posla
Cuj padobranom izbacena kutija i bas se onako fino sa padobranom spustila u strogi centar parka, kao da je izbacena sa 5 m.vise mi lici da ju je helikopter spustio na tlo.
Svaka cast ovima koji su uzeli do 4-5 konzervi, a vidi ovih u kesama kupe, onaj jedan se i vraca par puta sa kesama. Cudi me da neko \"pametan\" nije dosao sa kakvim viljuskarom i kombijem i kompletnu ovu kutiju natovario...
Nadam se da su skinuli kameru jer ce ostati i bez nje nakon ovog videa.
Čudo kutiju nisu odnjeli
A šta je sa drugim Univerzitetima i \"Univerzitetskim gradovima\" - Kiseljak, Travnik, Lukavica... Gdje je njima Red Bull?? Ipak su na tim Univerzitetima zavrsili diplome oni koji danas vode državu. Nepravda!!!
pu ma.ter vam je.be.m gladnu
hahahaha lijepo sam ja to davno objasnio
ma balinluk vlahinluk isti klinac, mislim na taj nas balkanizam \'daj mi SVE makar crko od njega\'
Brada vrati to.
yebate ova sa kesama kad poleti ne staje do Australije hahahahahaaha